Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EAST SIDE: ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΑΣ....

Έχουμε μάθει στην ζωή μας να σεβόμαστε το έργο του κάθε ανθρώπου και να αγωνιζόμαστε για το δίκιο. Ανθρώπους της εκκλησίας που βοήθησαν συνανθρώπους μας για να ξεφύγουν από τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα όπως η μάστιγα των ναρκωτικών, η ανεργία, η φτώχια, θα πρέπει να τους στηρίζουμε. Ο παπα-Χρήστος φέρνει με την κοινωνική του συναναστροφή το κοινωνικό και πνευματικό έργο της εκκλησίας στον λαό. Ο παπα-Χρήστος είναι ένας από εμάς. Εάν ,λοιπόν, δεν συνάδει με την κοινωνική ζωή του ιερέα η παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων , τότε δεν συνάδει και η ενασχόληση της εκκλησίας με χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, για να είμαστε και επίκαιροι (βλέπε άνθιμος, βατοπέδι, κτλ)
Ο παπα-Χρήστος τιμωρείται για την αγάπη του για το μεγαλύτερο λαϊκό αθλητικό σωματείο και ταυτίστηκε με τους χιλιάδες οπαδούς μιας ομάδας που εκπροσωπεί την ζωντανή ιστορία των Ελλήνων προσφύγων της Κωνσταντινούπολης.
Η ενέργεια των μητροπολιτών Θεσσαλονίκης και Κασσανδρείας θυμίζει την λογική του πενταγώνου που προσπαθεί να περικυκλώσει το τετράγωνο…..
Εμείς θα ‘μαστε πάντα εκεί για να άρουμε τον αποκλεισμό του δικού μας παπά από την παρακολούθηση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας και θα συνεχίσουμε να τον καλωσορίζουμε στην ΚΕΡΚΙΔΑ και στην ΚΑΡΔΙΑ μας!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑ , ΠΑΠΑ ……

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ EAST SIDE,
Θέρμης, Επανομής, Ν.Μηχανιώνας, Περαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: