Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Παγκόσμιο Συνέδριο Φίλων ΠΑΟΚ Λεπτοκαρυά 26/06/2010


Το Σάββατο 26/06/2010 στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο συνέδριο των συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Οι ομόφωνες αποφάσεις που πάρθηκαν από τους 67 συνδέσμους που βρέθηκαν στο συνέδριο είναι οι ακόλουθες:

-) Δημιουργία κοινού ταμείου, όπου ο κάθε σύνδεσμος θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει συγκεκριμένο ποσό μηνιαίως σε λογαριασμό τραπέζης που θα αποσταλεί με SMS σε όλους τους εκπροσώπους των συνδέσμων, με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη οργάνωση της κερκίδας και άλλα θέματα που αφορούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ

-) Δημιουργία πανό διαμαρτυρίας (πχ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ) που θα τοποθετούνται σε κάθε αγωνιστική στην Θύρα 5 και το περιεχόμενό τους θα είναι ανάλογο με την εκάστοτε περίσταση.

-) Μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας στο τμήμα του Χάντμπολ και γενικά μαζική στήριξη στα τμήματα του ερασιτέχνη.

-) Δημιουργία συνομοσπονδιών στους συνδέσμους της επαρχίας ανά γεωγραφικό διαμέρισμα και ανάδειξη εκπροσώπου που θα κάνει την επικοινωνία των συνδέσμων της Θεσσαλονίκης με αυτούς της επαρχίας πολύ πιο εύκολη.

-) Ιδεολογικό υπόβαθρο: Τέλος στην προσωπολατρία, επευφημούμε τους παίχτες της ομάδας μας με ένα ζεστό χειροκρότημα και όχι με ιαχές των ονομάτων τους. Η μόνη λέξη που πρέπει να βγαίνει από το στόμα μας είναι ΠΑΟΚ.

-) Ευρωπαϊκοί αγώνες: στους εκτός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ θα είναι ένα το πανό που θα κρεμαστεί και θα αντιπροσωπεύει τους συνδέσμους και αυτό θα γίνει γνωστό στο πρώτο επίσημο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

-) Το φαινόμενο των τζαμπαζήδων έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό σε όλες τις θύρες του γηπέδου, αλλά σας υποσχόμαστε ότι θα παρθούν ακόμη πιο δραστικά μέτρα.

-) Τράπεζα αίματος, είναι ένα θέμα που θα υλοποιηθεί πολύ σύντομα σε ένα από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

-) Η δημιουργία ραδιοφωνικής εκπομπής από καθαρούς συνδεσμίτες που σκοπός της θα είναι η επίσημη στάση του οπαδικού κινήματος.

ΥΓ. Η συζήτηση εστιάστηκε και στην καλύτερη οργάνωση της κερκίδας αλλά είναι σχέδια που θα φανούν με πράξεις στην διάρκεια της ερχόμενης σεζόν. E-mail: info@paokpolichni.gr & info@paok-triandria.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AIMA TIMH AEK MIA ZΩΗ

paokepanomi είπε...

βαλε την νεκροκεφαλη στον πατο σου ρε ναζιστη βρωμιαρη....