Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...

Είπαμε πως στο γήπεδο αυτό τα έχουμε δει όλα.Κι όμως κάναμε λάθος.
Σε ένα παιχνίδι χωρίς αντιπάλους υπήρχαν 600 αστυνομικοί με πολεμικούς εξοπλισμούς.
Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος του ολυμπιακού(πρωθυπουργός) έστειλε στους υφισταμένους του(υπουργούς πραγματικούς) επιστολές που ζητούσε προστασία στην κόλαση της ΤΟΥΜΠΑΣ.

Είναι τραγικό να πετας χημικά όπου να ΄ναι, και να βλέπεις μικρά παιδάκια να κλαίνε και να ξερνάνε.

Είναι τραγικό να πετάνε χημικά μέσα στην 4 και να βλέπεις τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος και να πηδάει τα κάγκελα για να μπει στο γήπεδο.

Είναι τραγικό να σε συμπεριφέρονται σαν ΖΩΑ και να βγαίνει ο διευθυντής αστυνομίας της Θεσ/νκης στο κρατικό κανάλι (ΕΡΤ 3) να λέει πως όλα κύλησαν ομαλά με σωστή ρίψη δακρυγόνων απλώς τα πήρε ο αέρας!!!! Και να μιλάει ξεφυσόντας ανακουφισμένα!!! Η ψυχή του το ξέρει πόσο έτρεμε μέχρι να τον πάρουν το πολυπόθητο τηλέφωνο από τα γραφεία του ΘΕΙΟΥ και να του πουν πως έκανε σωστά τη δουλειά του!!!!

Πρώτη φορά βλέπαμε σχετικά μεγάλους σε ηληκία να βρίζουν όλοι με μια φωνή την αστυνομία και να μην τα βάζουν με τους συνήθεις ύποπτους τα ... ''κωλόπαιδα της Θ4''.
Κι όμως, παρά την προπαγάνδα των ημερών μέσα στο γήπεδο δεν έγινε σχεδόν τίποτα, εκτός από μερικές ρίψεις αντικειμένων. Κι αν δεν υπήρχαν 35000 άτομα αγανακτισμένα μ' αυτά που έγιναν πριν δε θα γινόταν το παραμικρό...

Αλλά ρε μάγκα ΝΟΜΑΡΧΗ εδώ σε θέλω: πού ήσουνα χθες? Γιατί δε βγήκες να ξεσκίσεις τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ? Γιατί ανέχτηκες η πόλη σου να νεκρωθεί για 6 ώρες μόνο κ μόνο επειδή έπαιζε η ομάδα του πειραιά. Και στην τελική αν δεν είναι στην δικαιοδοσία σου γιατί κάθεσαι και το ανέχεσαι????

Αυτά ισχύουν για όλους τους ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΔΕΣ που έχουμε εδώ πάνω (Ψωμιάδηδες, Ράπτηδες,Βενιζέλιδες παλίοτερα κτλ).

Να μιλάτε για το κατεστημένο των Αθηνών και για την διαιτησία είστε πρώτοι ρε ξεφτιλισμένοι γιατί ξέρετε ότι θ'αρπάξετε ψήφους από τους 18ρηδες. Όταν όμως κινδυνεύει η ζωή των συμπολιτών σας επειδή το κατεστημένο πάτησε πόδι τότε είστε όλοι ΚΟΤΕΣ!!!!

Γιατί μια ζωή θα έιστε ΔΟΥΛΟΙ!!!!

Αλλά δε φταίει κανένας άλλος εκτός από εμάς. Γιατί ο πατέρας χθες που έβριζε τον κρατικό μηχανισμό που ξέσκισε το παιδάκι του, ο ίδιος θα το ξεχάσει σε 10 μέρες, ο ίδιος θα πάει να ψηφίσει σα φυτό μπλε,πράσινα,κόκκινα,κίτρινα κτλ. ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!



Αγωνιστικά δε θα πούμε πολλά. Η ομάδα ήταν απαράδεκτη. Δεν θέλαμε να τρέχει πάνω κάτω 90 λεπτά (έπαιζες με 9 προχθές), θέλαμε,όμως, να δούμε 11 λυσσασμένους να μπουν από το πρώτο λεπτό και να δέιξουν στον αντίπαλο πως μόνο με ήττα θα βγούνε από εδώ.Δε γίνεται να παίζεις αντίπαλο μ 'αυτό το χωριό και αντί να τους πατήσεις να γίνεσαι και ο ίδιος χωριό.


Μπορεί να μη γνωρίζουν τί σημαίνει να παίζεις με τον γαύρο μες την ΤΟΥΜΠΑ, έπρεπε όμως οι υπεύθυνοι να τους το εξηγήσουν. Δυστυχώς, αυτές οι νίκες σε κάνουν μεγάλο στα μάτια των οπαδών. Και η κλασσική δικαιολογία του '' ας κερδίζω τις μικρές ομάδες για να πάρω το πρωτάθλημα κι ας χάσω από τις μεγάλες'' δεν υπάρχει για 2 λόγους:
1ον: με αντίπαλο τις ομάδες του ΠΟΚ παίζονται 18 βαθμοί. Επομένως, και 3 ισοπαλίες να φέρεις πρωτάθλημα ΔΕΝ παίρνεις.
Και
2ον: τον γαύρο τον ΚΕΡΔΙΖΕΣ 25 χρόνια μέσα στον ΝΑΟ και πήρες 2 μόνο πρωταθήματα. Η περηφάνεια όμως που ένιωθες ήταν ανεκτίμητη!!!

Γιατί 11 χρόνια είναι πολλά και τρίζουνε τα κόκκαλα των αδερφών μας...

Στα θετικά, το ότι είσαι δεύτερος αλλά παρόλα αυτα τσατισμένος και αγανακτισμένος που δεν πήρες τους 3 βαθμούς...

ΥΓ. ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣ' Ο ΕΝΑΣ, ΧΗΜΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΤΑΛΟ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

2 σχόλια:

zoze είπε...

Εγω ενα ξερω,ο θειος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ηθελε την προκριση στο κυπελλο και να μην χασει μεσα στη τουμπα και τα πηρε....μας πεταει το τυρακι και εμεις το τσιμπαμε κατευθειαν,ολα τα αλλα ειναι για καλυβουμε της αδυναμιες μας..τα ριχνουμε στην αστυνομια στους πολιτικους και στο κρατος.ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ.Αλλα μαλλον πρεπει να μας πουν επιτελους ποσσα χρονια εχουν συμβαση να περναει ο θειος απο την τουμπα????ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!

paokepanomi είπε...

Δηλαδη συμφωνεις με το αγωνιστικο που εγραψα γιατι γραφουμε τα ιδια.
Αλλα κατα τ' αλλα ολα κυλησαν μια χαρα.
Γιατι παλι εγω κι εσυ φταιγαμε κι οχι η αστυνομια. Και αμα δε φταιγαμε εμεις αλλα τα 100 τσογλανια,γιατι την πληρωνουμε εμεις?
Γιατι το κρατος και οι πολιτικοι δεν λειτουργουν σωστα πιστευω. Ενας ακομα λογος που εξαγριωθηκαν τα φυτα ειναι οταν οι καραγκιοζηδες που ψηφιζουμε εσκιζαν τα ρουχα τους για την διαιτησια. Αλλα μαλλον κι αυτοι την δουλεια τους κανουν...