Κυριακή, 15 Μαρτίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Τεράστιο σκάνδαλο προκύπτει από την αποκάλυψη του "Πρώτου Θέματος" της μισθοδοσίας των κρατικών υπαλλήλων Γ.Λυριτζή και Δ.Οικονόμου που παίρνουν από 350.000 ευρώ ο ΚΑΘΕΝΑΣ για έναν χρόνο!
Είναι κρατικό μαγαζί η ΕΡΤ και δεν μπορεί να δίνει τόσο μεγάλους μισθούς με τα χρήματα τα δικά μας. Αν θέλουν να πάρουν 700.000 ευρώ να πάνε σε ιδιωτικό μαγαζί για να δούμε αν θα τα πάρουν. Όταν λέμε σκάνδαλο εννοούμε ότι παίρνουν πολλά περισσότερα από όσα θα έπαιρναν σε ιδιωτικό κανάλι με τα νούμερα που φέρνουν. Και για καθίστε ρε παιδιά. Η πιο ενημερωτική ζώνη(με την σωστή έννοια της ενημέρωσης)είναι αυτή της Πόπης Τσαπανίδου. Πόσα θα έπρεπε να παίρνει δλδ; 1 εκ .ευρώ στην καθισιά της.

Κανονικά θα έπρεπε να γίνει της ...Πόπης στην ΕΡΤ με αυτά που παίρνουν οι δύο δημοσιογράφοι για να μας το παίζουν και ποιοτικοί χωρίς το άγχος της τηλεθέασης. Για πάτε σε άλλα μαγαζιά να δούμε τι θα παίζετε και εσείς...

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/700000_15.html

ΥΓ1: Στη Λάρισα η ομάδα μας ήταν άτυχη, παρά τις σημαντικές απουσίες της. Πλέον, φαίνεται ξεκάθαρα πως τις ομαδούλες αυτές ο ΠΑΟΚ τις έχει για πλάκα χωρίς καν να ιδρώσει. Το σημαντικότερο βήμα, όμως, για να ξεφύγεις από την νοοτροπία που σε επέβαλλε το αμαρτωλό διοικητικό παρελθόν είναι να παίζεις στα ίσια του 3 του ΠΟΚ, ειδικά μέσα στην Αθήνα. Πιστεύουμε πως αυτή η ώρα έφτασε. Θα τα πούμε στα play-off.

ΥΓ2: Με οπαδούς μικρότερου βεληνεκούς δεν ασχολούμαστε... Ειδικά οι λαρισαίοι προσφέρουν άφθονο γέλιο με τα πανιά τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: