Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κι εσύ μαλάκα ΠΑΟΚΤΣΗ κάθησε τώρα να συζητάς γιατί έχουν νεύρα οι παίκτες. Ζήτα από την ΠΑΕ να τους τιμωρήσει παραδειγματικά. Ζήτα το κεφάλι του Σάντος γιατί έπαιξε αμυντικά, γιατί δεν έβαλε 3 επιθετικούς, γιατί παίζαμε με 9 και ταμπουρωθήκαμε.
Αφού το λέει ο Κάρπετ και ο Πανούτσο...

Το χουμε ξαναπει: Στην Ελλάδα μεγάλη ομάδα δε γίνεσαι όταν κερδίζεις και τους διαιτητές.
Μεγάλη ομάδα γίνεσαι όταν έχεις απέναντι διαιτητές που ΧΕΖΟΝΤΑΙ να κάνουν λάθος εναντίον σου....

Γιατί θα συζητάμε για πολύ καιρό τα κατορθώματα του κου-κου λάκη, μετά από δύο χρόνια όμως κανείς δε θα θυμάται τί έγινε στα προημητελικά. Όλοι όμως θα θυμούνται τον γαύρο κυπελλούχο.... Γι αυτό αν κάποτε σε αξιώσει ο Θεός να μπορείς να σφάξεις τον ολυμπιακό , τότε ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΤΟΝ χωρίς αναισθητικό!!!


ΥΓ1. Την Κυριακή όλοι στην ΤΟΥΜΠΑ για τον πιο στάνταρ άσσο της χρονιάς. Γιατί εδώ όλοι γατάκια γίνονται... Αλήθεια ο υπεύθυνος ασφαλείας του οσφπ, ο πρώην μπάτσος, πόσα κιλά μαγκιά θα έχει στα επίσημα της Τούμπας?



ΥΓ2. Στις σουίτες του καραϊσκάκη δεν υπήρχε αστυνομία. Και τώρα θα κοπεί πάλι η Θεσσανολίκη στα δύο για να περάσει η κόκκινη αποστολή , για να έχεις κάθε θεοδωρίδη και τσιρώνη να σε πουλάνε και μούρη... Όλος ο κρατικός μηχανισμός στα πόδια του θείου...

ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: