Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΚΟΜΠΛΕΞΞΞΞΞ

Με τον όρο κόμπλεξ στην καθομιλουμένη εννοούμε μία συμπεριφορά που παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα γι' αυτόν που την έχει ή για τους γύρω του. Τα κόμπλεξ συνήθως δημιουργούνται νωρίς στη ζωή του ανθρώπου, όταν λαμβάνει αρνητικά μηνύματα από τους οικείους του ή έχει άσχημα βιώματα, κάτι που αφήνει μια αρνητική "σφραγίδα" στην προσωπικότητά του.
Πολλοί άνθρωποι δίνουν στους γύρω τους με κάθε τρόπο την εικόνα της ατομικής τους ανωτερότητας και προσπαθούν μέσα από συνεχόμενες συγκρίσεις να αποδείξουν ότι είναι "οι καλύτεροι, δυνατότεροι, πλουσιότεροι, πιο πονηροί, καπάτσοι, κοινωνικοί...". Οι άνθρωποι αυτοί ξεκινούν τις κοινωνικές τους συναναστροφές προσπαθώντας να αποδείξουν ότι είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους και να δείξουν με κάθε τρόπο στους άλλους ότι είναι κατώτεροι. Αυτό γίνεται με τόσο κραυγαλέο τρόπο, που καθιστά τα άτομα αυτά αντιπαθητικά αλλά και πολλές φορές αντικείμενο κοροϊδίας από τον περίγυρό τους.



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?
ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΛΑΟ'' ΕΓΙΝΕ '' Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ''

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ!!!!!
ΚΑΙ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: