Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

θρασύβουλος -ΠΑΟΚ 1-2

Τόσα χρόνια όταν χάναμε στο παρά πέντε λέγαμε:'' αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται''.
Προχθές, κερδίσαμε ένα δικό μας ματς στο παρά πέντε. Ένα ματς που άμα έβγαινε ισοπαλία θα έβγαιναν τα μαχαίρια για να κομματιαστεί ο προπονητής πρώτα απ' όλα, οι παίκτες και η διοίκηση, επειδή σύμφωνα με τους ειδήμονες του λαού του ΠΑΟΚ δεν νοείται η ομάδα αυτή να είναι δεύτερη αλλά πρώτη με 10 βαθμούς διαφορά. Ε βέβαια έτσι είχαμε συνηθίσει την τελευταία εικοσαετία.
Αν έβγαινε ισοπαλία δε θα μας έφταιγε ο διαιτητής που ήταν στο 1 μέτρο και καταλάθος δεν είδε το βόλλευ του παίκτη του Θρασύβουλου γιατί όπως μας λένε οι ειδήμονες ...'' Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕΕΕΕ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΡΕΕΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΖΙ ΡΕΕΕ''.
Δεν είμαστε προπονητές κανένας μας. Προφανώς,όμως, δεν καταλαβαίνουμε πως τα στάνταρ του ποδοσφαίρου έχουν αλλάξει. Εδώ η Ανόρθωση πάει να πάρει το ευρωπαϊκό....

Τόσα χρόνια μας έλεγαν για την αντιμετώπιση της αστυνομίας στην Αθήνα. Ότι με το παραμικρό σηκώνουνε τα γκλοπς, σε βρίζουν χωρίς λογο κτλ. Γινότανε τόσο συχνά το φαινόμενο που όταν τ' άκουγες μετά αναρωτιόσουν αν είναι αλήθεια ή λίγο υπερβολικά.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. Στην πρώτη μας εκδρομή στην Αθήνα (ας είναι καλά τα παιδιά της Μηχανιώνας που ναύλωσε το πούλμαν) καταλάβαμε πως κανένας δεν είναι γραφικός...

ΥΓ1: τρέμεις στην ιδέα και μόνο πως στη ΓΑΔΑ τώρα μπορεί να ήσουν εσύ. Έτσι επειδή ήθελαν να πιάσουν έναν κι εκείνη την ώρα να περνούσες από μπροστά τους. Κουράγιο αδελφέ!!!
ΥΓ2: είναι τουλάχιστον γελοίο 2 ώρες μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης να αναφέρεται πως ο παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ... Κάποιος δημόσιος υπάλληλος δεν είδε τον αγώνα μέχρι το 95' ????
ΥΓ2: όπως οι ειδήμονες μας πουλάν το παραμύθι πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει τους πάντες και τα πάντα αλλιώς καταστροφή, προσπαθούν σιγά σιγά να βγάλουν τον παικταρά PABLO GARCIA προβληματικό. Προσοχή λοιπόν γιατί παίκτες με τέτοια ποιότητα σπάνια βλέπουμε...
Σε όλους αυτούς αφιερωμέμο το παρακάτω βιντεάκι (πηγή:paokgate4.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: