Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πέρασαν δύο μήνες από την ανακοίνωση προς τους συνοπαδούς μας, για την συμπεριφορά που θα πρέπει να τηρούμε όλοι όσοι αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. και βρισκόμαστε στο πλευρό του.
Σκοπός μας πρέπει να είναι η μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια προς την ομάδα μας, χωρίς να ξεφεύγουμε από τα όρια και να δίνουμε αφορμές που πιθανόν θα επιφέρουν οικονομική ή αγωνιστική ζημία του Π.Α.Ο.Κ. μας από τιμωρίες και πρόστιμα.

Ορισμένοι, ευτυχώς ελάχιστοι, είτε ξέχασαν γρήγορα την ανακοίνωση μας, είτε νόμισαν ότι αρχίσαμε να αλληθωρίζουμε και επανήλθαν σε συμπεριφορές του παρελθόντος.

Για τους συγκεκριμένους, υπενθυμίζουμε ότι…

Τα γυάλινα μπουκάλια δεν χρειάζονται εντός γηπέδου, πόσο μάλλον η ρίψη τους στον αγωνιστικό χώρο ή στην κερκίδα. Αφήστε τα έξω από το γήπεδο.

Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο οποιουδήποτε, με σκοπό να πάρει κάποια φανέλα, έχει ως αποτέλεσμα την γρήγορη αποχώρηση των ποδοσφαιριστών μας. Αφήστε μας να γουστάρουμε την ομάδα μας που θέλει να έρθει στο πέταλο για να μας χειροκροτήσει.

Η είσοδος στην Τούμπα, επιτρέπεται μόνο στους κατόχους διαρκείας και εισιτηρίου. Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν έχει την δυνατότητα να δαπανήσει 15 ευρώ για να απολαύσει την ΠΑΟΚάρα. Μαγκιά δεν είναι να είσαι τσαμπατζής, αλλά κοινωνός του συνθήματος «Ο Π.Α.Ο.Κ. ανήκει στον Λαό του» και να συνειδητοποιείς πως το κάθε ευρώ που δίνεις, κάνει την ομάδα μας ισχυρότερη.

Αν τα παραπάνω δεν γίνουν σεβαστά, θα μας βρείτε απέναντι σας.

Σεβαστείτε τον Π.Α.Ο.Κ. για να σας σεβαστούμε και εμείς!



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: