Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Η ομαδάρα μας έκανε το καλύτερο ευρωπαϊκό της παιχνίδι απέναντι σε ένα πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ ποδοσφαιρικό κλαμπ που το κανε να φαίνεται σαν χωριό.
Ο αποκλεισμός μας ξενέρωσε αφάνταστα αλλά ξύπνησε την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ περηφάνειά μας. ΜΠΡΑΒΟ στα παλληκάρια που ήταν στο χορτάρι και σ'αυτά που ήταν στην κερκίδα. Γιατί το πίστεψαν....
Δεν έφαγαν τον παπά του μπάτζετ, την νέα μόδα των ''ρεπόρτερ'', ούτε την ορθολογιστική προσέγγιση του πρώτου παιχνιδιού.Οι νέοι φίλαθλοι των ραδιοφώνων και του ίντερνετ πρέπει να αναρωτηθούν γιατί αυτοί που ήταν στην Μόσχα το πίστευαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Να δουν λίγο την ιστορία του ΠΑΟΚ και το ευρωπαϊκό μεγαλείο του. Να καταλάβουν πως αυτή η ομάδα ποτέ δεν έπεσε αμαχητί απέναντι σε ομάδες μεγαθήρια με μπάτζετ άπιαστα.... Όταν ο κόσμος ξενερώνει από την εμφάνιση του πρώτου παιχνιδιού δεν το κάνει επειδή είναι μίζερος και γκρινιάρης, αλλά επειδή στο πετσί του έχουν χαραχτεί ευρωπαϊκές μάχες με ομάδες όπως Νάπολι, Άρσεναλ, Μπατσελόνα, Σεβίλλη, Ατλέτικο (η κανονική) κτλ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

ΥΓ: Τώρα το μυαλό όλων στο σιχαμερό ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο της Ε.Π.Ο. Σε εγρήγορση όλη η ομάδα, από την διοίκηση μέχρι τον φροντιστή. Τα μάτια μας ανοιχτά γιατί τα λαμόγια θα κάνουν τα πάντα για να μην καταφέρει η ομάδα μας να πραγματοποιήσει τους στόχους της. ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ως το τέλος για να βγει ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να σηκώσει το κύπελλο μέσα στην χαβούζα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: