Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει ένα καθοριστικό αγώνα. Στον δρόμο μας προς την κατάκτηση του κυπέλλου βρέθηκε η ομάδα που αντιπροσωπεύει την σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα που στην υπηρεσία της και στις διαταγές της υπακούει το ελληνικό κράτος και οι αρχές του ποδοσφαίρου.

Η ομάδα που όλως "τυχαίως" ευνοείται από την τιμωρία του Π.Α.Ο.Κ. για τα γεγονότα του Βόλου. Εκεί όπου η αστυνομία εκτέλεσε άψογα το καθήκον της και τις διαταγές που είχε για να δημιουργήσει επεισόδια με άμεσο επακόλουθο την τιμωρία μας.

Η οργή του κόσμου είναι ανεξέλεγκτη. Αδυνατούμε να την ελέγξουμε και να εγγυηθούμε για οτιδήποτε. Πόσο μάλλον όταν είναι ορατό το ενδεχόμενο για νέα σφαγή και πρόκληση από τις Φιλιππινέζες με την σφυρίχτρα. Ποιος θα μπορέσει σε αυτήν την περίπτωση να ελέγξει τον ήδη εξοργισμένο κόσμο;

Από την μεριά μας σαν σύνδεσμοι οφείλουμε και θα προσπαθήσουμε ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθεί κάτι επιβαρυντικό για την ομάδα μας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα πάρουν την νίκη και την πρόκριση.

Επειδή μας στερούν την δυνατότητα να τους συμπαρασταθούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αποφασίσαμε να δώσουμε το παρών στην τελευταία προπόνηση την Τρίτη στις 5μ.μ. στο γήπεδο της Τούμπας.

Όλοι θα είμαστε εκεί.

Την νίκη και την πρόκριση εμείς ή κανείς !!!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: