Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ.....



Τόσο κλάμα, τόσο ψέμα ,τόση προπαγάνδα, ΜΟΝΟ με τη γειτονιά της παπαναστασίου μπορούν να συγκριθούν..... Βέβαια για τη γειτονιά έγινε συνήθεια και όταν ακούς τις .... δηλώσεις του προπονητή τους στο βόλεϊ (όπου τους ξεφτιλίσαμε με 3-0) απλώς κάνεις ζάπινκ.
Για την άεκ όμως, μας πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσουμε με τί ομάδα έχουμε να κάνουμε.
Όταν δεν κάνεις φάση για 90 λεπτά, όταν αντί για 9 από το πρώτο ημίχρονο παίζεις με 11 και παραπονιέσαι, όταν στο τελευταίο δεκάλεπτο παίρνεις χαμπάρι ότι θα χάσεις και τα κάνεις π@@τανα, όταν έχεις δημητριάδη στον πάγκο να κάνει κωλοδάχτυλα κ μετά να κλαίγεται, όταν έχεις δέλλα στον πάγκο να πετάει στον κόσμο το .... δολοφονικό μπουκάλι - που θερίζει οικογένειες(sic)...- και μετά να ζητά να συλληφθεί η μισή Τούμπα σαν καλός ρουφιάνος γιατί έτσι έμαθε από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα ανσασέρ, τότε μόνο μια σκέψη μας έρχεται στο μυαλό:



υγ. Ως πότε θα ανεχόμαστε τον wannabe Colina στο γήπεδό μας? Τον διαιτητή που όλο το γήπεδο του βρίζει τη μάνα για 70 λεπτά με λύσσα και αυτός γουστάρει? Αυτόν που όταν κρεμάσει την σφυρίχτρα θα πει με άνεση πως τόσα χρόνια είχε κόμπλεξ με την Τούμπα? (άλλωστε το 'κανε και το ίδαλμά του ο κασναφέρης).


Το όνειρό μας είναι να μας παίξει στο τελευταίο παιχνίδι -μετά από χρόνια....- του Pablo Garcia.
Τώρα το μόνο που μπορεί να του δώσει είναι αυτό:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
paokepanomi είπε...

πρωτα θα γραφεις τ ονομα σου κ μετα θα λες οτι θες σπυριαρη της γειτονιας....