Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ είσαι ο ΕΝΑΣ


Μετά από μια σπουδαία εμφάνιση η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε την τρίτη δύναμη του ισπανικού πρωταθλήματος , Βιγιαρεάλ με σκορ 1-0. Το γκολ το έβαλε ο παικταράς Βιερίνια με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του φυσικού ηγέτη αυτής της ομάδας Γκαρσία. Η απόδοση των παικτών μας ήταν εξαιρετική.
Κορυφαίος όλων ο Pablo Contreras, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διδάσκει στην στερημένη ποδοσφαιρικά χώρα μας πόσο απλό μπορεί να γίνει το άθλημα αν ξέρεις ένα τόννο απ'αυτό. Η ατμόσφαιρα της Τούμπας ήταν αρκετά καλή και βοήθησε την ομάδα μας στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
Επόμενος αντίπαλος η Καβάλα εκτός και μοναδικός στόχος η νίκη.
Σ'αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε πως όταν κάνουμε κριτική το κάνουμε για το καλό όλων μας και τίποτε άλλο. Δεν είμαστε μίζεροι όταν λέμε πως ο φετινός σχεδιασμός δεν ήταν όπως έπρεπε και θύμιζε ερασιτεχνική ομάδα όταν σε 2 μήνες άλλαξες 3 προπονητές. Δεν είμαστε μίζεροι όταν λέμε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ΜΕΓΑΛΟ προπονητή, παρά τα θετικά αποτελέσματα και το στήσιμο της ομάδας από τον Μάκη Χάβο. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως σε άτυχο αποτέλεσμα δε θα 'ναι οι σύνδεσμοι που θα ξεφτιλίσουν τον φιλότιμο προπονητή μας αλλά οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι που τώρα τον εκθιάζουν κ έχουν και το θράσος να ειρωνεύονται ασυστόλως τον κόσμο με διάφορα κείμενά τους γράφοντας πως ο προπονητής είναι ήδη τελειωμένος από τους ''κακούς'' οπαδούς επειδή έδιωξε τηο Pablo Garcia από την προπόνηση.
Εννοείται πως ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ'όλους, όταν όμως ο ίδιος ο προπονητής λέει σε συνέντευξη τύπου πως το θέμα δεν ήταν και τόσο σοβαρό αλλά πήρε μεγάλες διαστάσεις από τον Τύπο, τότε η εμμονή ορισμένων ρεπόρτερ για τον συγκεκριμένο παίκτη θεωρείται τουλάχιστον ύποπτη. Ρεπόρτερ που με τα κείμενά τους ανέλυαν πριν 2 καλοκαίρια γιατί δε χωράει αυτός ο παίκτης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ρεπόρτερ που με τα κείμενά τους πούλησαν τον Contreras αυτό το καλοκαίρι με 300.000 € στην Μπρέσια....
Στο βόλευ η ομάδα μας έκανε το 3 στα 3 κερδίζοντας και την ΕΑ Πατρών με 1-3 σετ. Επόμενος αγώνας με την γειτονιά την Τετάρτη, 19:00, στο παλατάκι.
Με την γειτονιά παίζουμε και στο μπάσκετ αύριο 19:00, και περιμένουμε από την ομάδα μας μόνο ΝΙΚΗ!!!! ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΕ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: