Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Πολλές φορές τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήγηκαν στο πρόσφατο παρελθόν από απρόσεκτες και καταστροφικές συμπεριφορές της Αστυνομίας, εντός κι εκτός έδρας.
Από σήμερα η Αστυνομία ευθύνεται και για την απώλεια εσόδων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, εξαιτίας της τιμωρίας έδρας που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague βασιζόμενη στην έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης για όσα συνέβησαν (;) μετά τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής.
Οι ευθυνόφοβοι εντολείς για αλόγιστη και εντελώς αχρείαστη χρήση χημικών εναντίον μικρού αριθμού φιλάθλων που ήθελαν να αποδοκιμάσουν τη δική μας ομάδα (!) είναι οι ίδιοι που ονόμασαν στην έκθεσή τους τα αποτελέσματα της απερισκεψίας τους "επεισόδια ευρείας κλίμακας"¨.
Ευρείας κλίμακας δυστυχώς αποδεικνύεται η ανεπάρκεια της Αστυνομίας να λειτουργήσει με κοινή λογική και να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων της ομάδας, να προστατεύσει τους φιλάθλους κατά την είσοδο και την αποχώρησή τους. Εκτός κι αν είναι ευρείας κλίμακας η εμπάθειά τους απέναντι στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.
Όπως και να έχει, θα κληθούν άμεσα να εξηγήσουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στους ανωτέρους τους, την ευρείας κλίμακας επιπολαιότητά τους.
Επιφυλασσόμαστε για τη χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός μας εναντίον της απόφασης, αλλά και της Αστυνομίας".
ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εμείς από την πλευρά μας συμφωνούμε απόλυτα με την ανακοίνωση της παε, τονίζουμε όμως πως τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξεις. Με το να είμαστε , δυστυχώς , τα ''καλά'' παιδιά δε πάμε μπροστά σ' αυτό το κωλοκράτος το οποίο σε θεωρεί αδύναμο....
Αυτό που μας ταιριάζει ,λοιπόν, ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: