Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!!

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΕ!!!! ''Μπράβο στην αστυνομία'' από τον μεγαλύτερο υποκινητή της βίας. Από αυτό το ερπετό που όταν ήταν πρόεδρος της γειτονιάς έκανε την πόλη μπουρδέλο με τις εμπρηστικές δηλώσεις του.
Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος. Η επικοινωνιακή πολιτική της παε ΠΑΟΚ είναι για παιδικά πάρτυ. Αντί να τους στείλουν στις τρύπες τους εκεί όπου πραγματικά ανήκουν, κάθονται και ανέχονται όλους τους μαλάκες που ξεφτιλίζουν καθημερινώς την ομάδα και τους οπαδούς της, και περιμένουμε ''απαντήσεις'' από τους ''ρεπόρτερ'' του ΠΑΟΚ. Αλλάξτε μυαλά πριν να 'ναι αργά....

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, γιατί μόνο αυτοί μπαίνουν στα κελιά.

ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ αριανός ΔΕΝ γίνεται αλλιώς και μια ζωή των μπάτσων ΚΟΛΛΗΤΟΣ

Και για να μην ξεχνιόμαστε:





με νέο φυντάνι δήμαρχο τον Γκιουλέκα (που θα βγει γιατί εμείς στ' αρχίδια μας όλα αυτά, αλλά μετά κλαιγόμαστε) που η πρώτη ανακοίνωση σαν υποψήφιος αφορούσε την ομάδα-γειτονιά και την ΔΕΘ. Πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Μ.Μ.Ε. , ο οποίος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ερπετική προπαγάνδα στα τοπικα μμε της θεσ/νικης.


Κ σε μας το επικοινωνιακό κομμάτι το χειρίζονται παιδάκια.... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

ΥΓ: μεγάλη αλητεία και από τον άλλον υποκινητή της βίας τον μουστάκια , ο οποίος ευθύνεται στο μεγαλύτερο βαθμό για την οπαδική αποβλάκωση της νέας γενιάς. Την ώρα που η ΠΑΕ λογοδοτεί στην UEFA , αυτός έβαλε πρωτοσέλιδο στιγμιότυπα της εκδρομής , λες και δεν ξέρει και ο τελευταίος κάτοικος αυτής της χώρας πόσο ωραία περάσαμε. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ σ αυτους που μας χτυπάνε!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι πολυ περιεργος να δω μεχρι ποτε ο επισημος ΠΑΟΚ θα κανει υπομονη με τους ανυπαρκτους, ως ποτε θα σιωπα.. Ειπαμε, να μην ασχολουμαστε με πουθεναδες, αλλα οχι και ετσι...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΟΞΥΣ
ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!
ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ
ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΧΑΣΙΣΙ
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΘΕΙ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

paokepanomi είπε...

ΠΑΟΚΤΣΗΣ τσομπανε οχι παοξυς....