Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ !!!!

Και να που έφτασε η ώρα να ξανασχοληθούμε για τις επόμενες 2 μέρες με την ομάδα της γειτονιάς ...

Με την ομάδα που ζει και αναπνέει για να κόβει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ ....

Με την ομάδα που η πλειοψηφία των οπαδών της θέλει την νίκη με σένα κι ας μην πάρει το κύπελλο (που το 'χουνε σίγουρο...) καθώς υπάρχει κορεσμός απο τα τρόπαια...

Με την ομάδα που από του χρόνου ο κόσμος της εκ των πραγμάτων θα ανγκαστεί να ασχολείται σε καθημερινή βάση με την Καβάλα και την Λάρισα , γιατί πλέον ούτε την τρίχα απ' τα αρχίδια μας θα μπορούν να αγγίξουν....

Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα τα ξέρουνε οι παίκτες και ο προπονητής. Μας κάνατε να πιστέψουμε μετά από 25 χρόνια. Και αυτή την πίστη δεν πρόκειται πλέον να την χάσουμε !!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ !!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια χαρα παοκια,

το θεμα βεβαια δεν ειναι τι θα γινει με τα σκουληκια που μας πρηζουν τον ερωτα καθε λιγο και λιγακι με τα ρουφιανιλικια.αυτη ειναι ευκολη υποθεση.

το μεγαλο θεμα ειναι τι θα γινει με την παραγκα που επιλεγει εναλλαξ τους κοκκινους και τους πρασινους πρωταθλητες.διοτι ποιανου τη δουλεια εκανε προχτες ο σπαθας αν οχι του παναθηναικου? του παναθηναικου που σερνεται σε ολα τα ματς μεχρι το 60 και βαζει γκολ με τον βυντρα για να ξεμπουκωσει.ελεος.

κανενας δημοσιογραφος δε λεει οτι πισω απο τον σπαθα κρυβεται ο πατερας και οι γιαννακοπουλοβαρδινογιανναιοι.κανενας δεν ειπε οτι ο βαζελος εβαλε σε υπηρεσια τον σπαθα για να του κανει τη βρωμικη δουλεια.γιατι φιλε παοκτση βλεπεις δεν εφταναν ολα τα ακυρα σφυριγματα επρεπε να αποβληθουν και οι δυο παιχταραδες για να χασουν το επομενο ματς.ντροπη σκατοπουστες.

και βγαινουν την αλλη μερα οι κωλοφυλλαδες και γραφουν για δικαιο πρωταθλητη και παπαριες οταν την καλυτερη μπλα την επαιξε αντικειμενικα ο παοκ φετος.

το ξερουνε καλα το παχνιδι τα λαμογια οι δημοσιογραφοι.μας χαιδευουνε τ αυτια για τον προγραμματισμο την αποδοτικοτητα την επικειμενη επανασταση και μεις ζαλιζομαστε απο τα λογια και χανουμε το παιχνιδι της δοσοληψιας του τιτλου που γινεται κατω απο το τραπεζι μεταξυ των υμετερων.

ποσο καλα την ειχανε στημενη τη δουλεια φετος δε φανταζεσαι φιλε.θα αφηνανε τον παοκ να φτασει οπου μπορουσε μεχρι ενα σημειο.ευχοταν να καβαλικεψει τον γαυρο οπως και εκανε για να δωθει ενα συνθημα αξιοπιστιας και μετα...


καλως τα παιδια.τωρα θα ξεχρεωσετε για τα φραγκα που πηρατε απο μεταγραφες,χορηγιες.θα σκαστε και θα πειτε και ενα τραγουδι."συλλογος μεγαλος,δεν υπαρχει αλλος..."

αυτο ειναι λοιπον το προβλημα του παοκ.οσο για τους παοκτσηδες? χαμπαρι δε πηραμε οι μαγκες τι εγινε.σε μια νυχτα μας βαλανε να χορευουμε σα τις μαιμουδες ετσι για να χει και λιγο σασπενς και περισσοτερα SOLD OUT.

ποια ειναι η λυση του προβληματος τωρα...ο παοκ δε μπορει να λερωθει με υπογειες συννενοησεις,αρα η παραγκα θα παραμεινει ως εχει.ο λαος θα συνεχισει να διψαει για τιτλο βεβαια.πρεπει νομιζω να βγει ο ζαγορακης και να πει την αληθεια."παιδια μεχρι εδω ειμαστε και τα καρβουνα δε τα αγγιζουμε."η δευτερη θεση εδω που φτασαμε ειναι βαλσαμο και αυτο ειναι λαθος.καλυτερα θα μαστε στην 5η θεση και στο europa league παρα πρωταθλητες με λερωμενα χερια και γεματες τσεπες.δε γινεται το περιπτερο να κερδισει το carefour.απλως δε γινεται.επομενως πρεπει να φτασει το μηνυμα στο λαο.μη ξεσηκωνεστε.αν δεν εχετε σκοπο να καψτε τις εφημεριδες και τους παραγκοκρατορες καθιστε στ αυγα σας και να ειστε ευχαριστημενοι με οτι σας επιτρεπουνε να κατακτατε.

αν παλι ειστε διατεθιμενοι να τα καψετε ολα τοτε βρειτε κανεναν πιο σοβαρο λογο απο το ποδοσφαιρο.και τοτε θα αρχισουν να μας παιρνουν στα σοβαρα.μεχρι τοτε γατακια θα μαστε.η για να το πω καλυτερα σκουληκια!

καψος...

memts είπε...

Καψο τοσα χρονια αυτο λεμε οτι δε σ αφηνουν . Βεβαια δεν διεκδικουσες και τιποτα.... Αλλα το μαθαμε το εργο. τι φωναζεις ρε ΠΑΟΟΚΤΣΗ? Εισαι γραφικος, και κομπλεξικος... Οταν τα δυο θηρια φετος εδωσαν ρεσιταλ ξεφτιλας στα πρωτοσελιδα τους με το ποιος ειναι πιο πολυ αδικημενος εσυ δεν πρεπει να μιλας γιατι εισαι γραφικος και κλαψιαρης και αμα θελανε θα σ αφηνανε και 20 ποντους πισω....
Πια ειναι η λυση?
Να συνεχισει ο κοσμος ν ασχολειται. Να πιστευει πως καποτε θα παιρνει πρωταθληματα σπαζοντας τις παραγκες με ποδοσφαιρικη ευφυια (βλεπε Πορτο, που εσπασε το διδυμο Μπενφικα, Σπορτινκ, με σκαουτινγκ, φτηνες αγορες-ακριβες πωλησεις).
Να γινουμε 200.000 μετοχοι και να μετατραπουμε σε λαϊκη βαση...
Ολα αυτα ειναι μια ουτοπια...
Ομως και οι λιγοι γραφικοι που βγαινουν στους δρομους καθε τρεις και λιγο διεκδικωντας κατι τους λενε πως αυτα που ζητανε ειναι ουτοπικα. Η Ιστορια ομως δειχνει πως καποτε θα δικαιωθουν.
Αλλωστε, το ποδοσφαιρο ειναι μικρογραφια της κοινωνιας μας, και η κοινωνια μας ειναι ενα μπουρδελο.

memts είπε...

και το ΠΑΟΚ παντα με κεφαλαια ....

Ανώνυμος είπε...

ποδοσφαιρικη εφυια στον παοκ υπηρχε φετος περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια και οχι επειδη το γραψαν οι εφημεριδες αλλα γιατι το ειδαμε στο γηπεδο.

εδω χρειαζεται εξωγηπεδικη εφυια φιλε.αν αξιζεις 10 φραγκα μες το γηπεδο τοτε θα πρεπει να αξιζεις 100 απ εξω οπως αποδυκνυεται.για να μη σου την πεφτουν διαφοροι τυχαρπαστοι τυπου σπαθα και σου χαλανε την ομορφια και τη γκαυλα.

και το αλλο φιλε:να ξερεις οτι κομπλεξικος γινεσαι οταν βλεπεις παντου φαντασματα και ποσο μαλλον εκει που δεν υπαρχουν.δεν εχουμε καταλαβει κατι απλο γιωργη:οι παοκτσηδες θεωρουνται κομπλεξικοι επειδη πανε με τον ορθο τροπο να διεκδικησουν κανα κομματι απο την πιττα με τα εκατομμυρια,και οχι επειδη βγαινουν και φωναζουν σα καραγκιοζηδες.

εγω λεω:τερμα οι φωνες,τερμα οι κλαψες,τερμα τα ραδια,τερμα οι εφημεριδες και κυριως τερμα οι χορηγιες απο τους καρχαριες..δε θελουμε τετοια λεφτα!


λαικη βαση που λες και συ.οσο υπαρχει βρυζας θα υπαρχει και μυαλο πολυ.εξαλλου ολοι θελουμε τον παοκ πρωταθλητη σε καθαρο πρωταθλημα και οχι σ αυτο το βοθρο ετσι δεν ειναι?

υ.γ.τα κεφαλαια στον παοκ οταν παρουμε το πρωταθλημα! να ναι καθαρο ομως γιαι αλλιως θα γινουμε ιδιοι...


καψος...

paokepanomi είπε...

συμφωνω μαζι σου ρε καψο. πανω κατω τα ιδια λεμε. Γιατι ομως αν καποτε παρω πρωταθλημα πρεπει να περασει απο κοσκινο για να δουμε αν ειναι αυθεντικο? και αυτο κομπλεξικο δεν ειναι? μας εχουν ποτισει με πολλη προπαγανδα φιλε και τα χουμε πιστεχει κ μεις.
Να φανταστεις φετος κερδισες γαυρο εκτος, σε ισοφαριζει ο βαζελος στο καπακι, βαζεις γκολ μετα και υπηρχαν παοκτσηδες που ξενερωναν γιατι δεν μπορουσαν να εξηγησουν τι συνομωσια πεχτηκε και σε πιανου αρμα ειμαστε τελικα....
Και οι αλλοι εχουν κουμπαρια με τον Πατερα.... εσυ αν ησουν ετσι κουδουνια θα σε κρεμουσαν.
Τελος παντων, ο αντιπαλος σου ειναι η Αθηνα οσο γραφικο κ αν ακουγεται... οι αλλοι ειναι για να σε κοβουν βαθμους. Μαγκια τους
ΥΓ. ΠΑΟΚ παντα με κεφαλαια, γιατι οπως και να το κανουμε ειναι αρχικα...