Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Σε έναν αγώνα στον οποίο ο αντίπαλος δεν έκανε φάση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ΄χασει με 1-0 παρά την υπεροχή του μέσα στο γήπεδο.
Δυστυχώς, την πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να μας την μπόλιασαν οι παίκτες μας καθόλη την διάρκεια της χρονιάς , με την αγωνιστική τους παρουσία, αλλά απ' ότι φάνηκε μόνο ο κόσμος την είχε μέχρι τέλος.

Πιστέυουμε, τέλος, πως η συμπεριφορά ΟΛΩΝ μας την τελευταία εβδομάδα θύμισε συμπεριφορά μικρής ομάδας.
Ναι μας έσφαξαν στο προηούμενο ματς, ναι μας κατακρεούργησαν και για το επόμενο, ναι μας χτυπάνε γιατί τους τρομάζουμε, αλλά δεν γίνεται μια ολόκληρη βδομάδα να μιλάμε για διαιτητές ΟΛΟΙ μας (διοίκηση, προπονητές, παίκτες, κόσμος) και την Κυριακή να δίνουμε ακόμα έναν τελικό!!!!
Και να έρχεται το χανούμι χαλαρά να σε παίρνει το διπλό και να φεύγει κυρία. Δεν πειράζει, όμως, θα περιμένουμε τα paly offs για να ''εκδικηθούμε'' την γειτονιά.... Ο αντίπαλος μας είναι το ΠΟΚ και κανένα άλλο !!!!
Φυσικά, μέσα σε όλα αυτά και η μαρμελάδα που μας ταϊζουν τα ΜΜΕ της πόλης μας. Μεταγραφές θα κάνουμε το καλοκαίρι , κι αυτά θα λένε για το γκολ που ακυρώθηκε στην Σμύρνη....
Η μη αντιμετώπιση αλλά η μετατόπιση των ευθυνών μας έχουν κάνει να γευτούμε την χαρά του πρωταθλήματος 25 χρόνια !!!!

Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, για να δούμε τον ΠΑΟΚ μας ξανά πρωταθλητή !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: