Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο ύστερα από γκολ ποιήμα του φετινού λυτρωτή Βλάνταν Ίβιτς. Αυτά για το ματς.
Στην κερκίδα, το σύνθημα που δωνούσε για 20 λεπτά χωρίς σταματημό (χιλιόμετρα κάναμε πάλι...) ήταν όλα τα λεφτά.
Από κει και πέρα όμως, μία μαύρη σελίδα γράφτηκε στο ''φίλαθλο'' κίνημα του ΠΑΟΚ.
Και λέμε φίλαθλο, γιατί πολύ απλά δεν είναι οπαδοί. Είναι ΠΑΟΚ γιατί είναι της μόδας.Είναι αυτοί που όταν εσύ έτρεχες στα συλλαλητήρια για την σωτηρία από τους γουμενοπαγώνηδες καθόταν στην Αριστοτλεους για καφέ και σε κοιτόυσαν σα χάνοι γιατί πολύ απλά δεν ήξεραν τί γίνεται στον ΠΑΟΚ. Είναι αυτοί που από το πρωί μέχρι το βράδυ ακούνε και συμμετέχουνε στις ραδιοφωνικές παρωδίες κράζοντας τον Σάντος γιατί δεν ξέρει μπάλα, τον Ζαγοράκη για τα κυλυκεία, τον Βρύζα γιατί δεν πήρε μεταγραφές για να κάνουμε sold out στα.... αεροδρόμια!!!!
Γιατί ο καθένας μπορεί να βρίσει παίκτη αντίπαλης ομάδας. Ακόμα και να μή συμφωνεί ο άλλος μπορεί να γιουχάρει μέσα στα πλαίσια.
Αλλά δεν νοείται να φωνάζεις ρυθμικά το όνομα παίκτη Παναθηναϊκού. Ντροπή ρε. Λίγο τσίπα . Μόνο και μόνο για να ''την πείτε στους άλλους'' αμαυρώσατε τον ΠΑΟΚ.
Άντε και την επόμενη αγωνιστική φωνάξτε όλοι μαζί: '' Λουυυυτσιαάαανο Γκαλέεετι''. Αφού και αυτός ο παίκτης είναι πολυτέλεια για την ομάδα μας....
ΥΓ. Ραντεβού στη λειβαδιά. Όλοι εκεί. Εμείς οι ''μπερδεμένοι'', οι ''μεθυσμένοι'', τα ''πρεζάκια''. Εμείς θα μαστε εκεί. Μακριά από ράδια και ''ρεπόρτερ''. Μακριά από τα επίσημα. Τότε θα ακουστεί μια και καλή το τί θέλει ο κόσμος (το τί θα αποφασίσει η διοίκηση είναι άλλο, γιατί εμείς ΔΕΝ είμαστε διοίκηση). Από αυτούς που θα είναι 500 χμ μακριά. Όχι στα ράδια, στην βανδή και στα exit polls....

1 σχόλιο:

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Συγχαρητήρια παιδιά. Μας κάνετε υπερήφανους.