Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.


"Η σημερινή γενιά των ΠΑΟΚτσήδων καλείται να γράψει ιστορία. Να συμβάλλει αποφασιστικά στην πρόοδο του Συλλόγου, όπως έκαναν πολλά χρόνια πριν, άλλοι ΠΑΟΚτσήδες που πήραν την ομάδα στα χέρια τους.

Σε δύσκολες εποχές, όπως και σήμερα, ο ανώνυμος ΠΑΟΚτσής βρήκε τότε τον τρόπο να αποδείξει την αγάπη του στην ομάδα του. Έβαλε τα χέρια του και χτίστηκε το γήπεδο της Τούμπας. Σε μια δύσκολη εποχή με τη διεθνή οικονομική κρίση να «εμφανίζεται» στην καθημερινότητα όλων μας, ο φίλαθλος του Π.Α.Ο.Κ. καλείται για άλλη μια φορά να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα του. Είμαι σίγουρος ότι το συναίσθημα και η λατρεία για τον Σύλλογο θα αποτελέσει και πάλι τον οδηγό για κάθε ΠΑΟΚτσή

Η συμμετοχή όλων μας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι ικανή να οδηγήσει τον Σύλλογο στην πλήρη ανεξαρτησία του. Η ανεξαρτησία ήταν, είναι και θα είναι έννοια ταυτόσημη με την ομάδα. Ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να παραδοθεί στα παιδιά μας χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν, χωρίς οικονομικά προβλήματα που για μια 20ετία τον κράτησαν κάτω από την πραγματική του αξία.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ είναι υπερήφανη γιατί έχει στις τάξεις της πάνω από 11.000 μετόχους. Δεν έχει σημασία με τι ποσό θα συμμετάσχει κάποιος στη νέα Α.Μ.Κ. Σημασία έχει η συμμετοχή όλων. Η συσπείρωση. Αν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες συμμετάσχουν με οποιοδήποτε ποσό, ο πραγματικός στόχος θα επιτευχθεί και με το παραπάνω. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε αποδείξει ότι ο στόχος της κάλυψης της Α.Μ.Κ. είναι απόλυτα εφικτός.

Θέλω εκ των προτέρων να ευχαριστήσω όλους όσοι έχουν συμμετάσχει στις προηγούμενες Αυξήσεις και είναι ήδη Μέτοχοι - κομμάτι αυτής της ομάδας.

Θέλω εκ των προτέρων να ευχαριστήσω όλους όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν εκ νέου στο σημαντικότερο εγχείρημα της ιστορίας του Π.Α.Ο.Κ."

Θεόδωρος Ζαγοράκης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

www.paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: