Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ...ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ...
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ...
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ...

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ...ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ...ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ.... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!


Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη. Ας είναι ο τελευταίος που φεύγει έτσι βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα. R.I.P.

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έγινε σήμερα(σ.σ. χθες) η συνάντηση συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης και ύστερα από ομόφωνη απόφαση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/1 και ώρα 20:00, στις θύρες των επισήμων του γηπέδου της Τούμπας, η κοπή πίτας των ΣΦ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να καλυφθούν οι εγγυήσεις των 3 συλληφθέντων, για τα μικροεπεισόδια της Παπαναστασίου. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ τους παίκτες και τη διοίκηση να είναι παρών.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ

πηγη: paokgate4.gr

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009

ΤΖΑΜΠΑ-μαγκας-ΤΖΗΔΕΣ

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το επίκαιρο θέμα που υπάρχει στην ΤΟΥΜΠΑ: τους τζαμπατζήδες.
Υπάρχουν δύο είδη από δαύτους:
Στο πρώτο συγκαταλέγονται τα πιτσιρίκια και τα άτομα που όντως δεν έχουν λεφτά, έχουν όμως τρέλλα με τον ΠΑΟΚ και θέλουν να τον δουν. Φυσικά, και αυτο δεν είναι σωστό όμως οι τύποι αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και για μας,προσωπικά, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Η δεύτερη κατηγορία των τζαμπατζήδων είναι και της μόδας.
Την αποτελούν άτομα που κάθονται μπροστά από ένα τουρνικέ, εμποδίζοντας τον κόσμο που έχει εισητήριο και αναγκάζοντας τον να μπει μαζί με αυτούς.
Άτομα τα οποία δεν διστάζουν να πλακωθούν με συνδεσμίτες οι οποίοι περιφρουρούν τον χώρο ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ προς τους υπόλοιπους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για να μην νιώθουν οι τελευταίοι σαν ζώα που πάνε για σφαγή κάθε φορά που πάνε να μπούνε στην θύρα 4.
Άτομα τα οποία δεν θα πάρουν ποτέ εισητήριο, δεν θα δώσουν λεφτά για την ΑΜΚ και στην πρώτη στραβή θα ζητήσουν μεταγραφές και θα κράζουν παίκτες, προπονητές και διοίκηση σε όλα τα ράδια παίρνοντας , φυσικά, τηλέφωνο από συσκευή φίλου και όχι από την δική τους (τζάμπα μονάδες).
Άτομα τα οποία όταν ξανάρθουνε τα ΜΑΤ έξω από την τέσσερα, αφού μ' αυτά που κάνουν προς τα 'κει οδηγεί το πράγμα, θα κράξουνε κόσμο και διοίκηση. Τα ΜΑΤ, τα οποία μετά από απαίτηση του κόσμου είναι εδώ και 1 χρόνο μακριά από το πέταλο, με τον κόσμο να δείχνει μια απίστευτη ωριμότητα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (βλέπε τζαμπατζήδες). Το να θέλει κάποιος μπαμπούλα για να πληρώνει είσοδο και να είναι σωστός οπαδός, μας θυμίζει άλλες εποχές...
Είναι, τέλος, τα άτομα που μαζεύονται είκοσι - είκοσι για να μπούνε με το έτσι θέλω πουλώντας τσαμπουκά σε όποιον διαφωνεί.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ τζαμπατζής. ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ και για μας έχεις τελειώσει!!!

ΥΓ: Με τον Πανθρακικό το φαινόμενο ήταν μικρότερο σε σχέση με τα ντέπρμπυ. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός το ότι δεν ήρθαν οι κλασσικοί που έρχονται 2 φορές στο γήπεδο και αντί να πάνε στην θύρα οκτώ, έρχονται στην τέσσερα για να ζήσουν την ατμόσφαιρα από κοντά, χωρίς βέβαια να συμμετέχουν σε αυτήν, είχε ως αποτέλεσμα ο παλμός της κερκίδας να είναι από τους καλύτερους τον τελευταίο καιρό.

by zambetas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

"Μετά από έναν νικηφόρο αγώνα για την ομάδα μας και μετά από 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που μας βρίσκει μέσα στους στόχους μας, είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να πρέπει να σταθούμε σε γεγονότα που επαναλαμβάνονται και βάζουν φυτίλι στα θεμέλια της προσπάθειας που εδώ και 1,5 χρόνο κάνουμε.

Ένας βασικός μας στόχος ήταν να αλλάξουμε την λανθασμένη νοοτροπία κάποιων «φιλάθλων», οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ποδοσφαιρικός αγώνας, στήριξη στην ομάδα και έμπρακτη οικονομική ενίσχυσή της με εισιτήρια απλά ή διαρκείας.

Στην προσπάθειά μας αυτή βρήκαμε συγκινητική συμπαράσταση από την πλατιά μάζα των ΠΑΟΚτσήδων και ιδιαίτερα ουσιαστική συμβολή από τους συνδέσμους. Οι τελευταίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση κρουσμάτων βίας στο γήπεδο της Τούμπας, με θεαματικά αποτελέσματα.

Δεν είναι δυνατόν όμως να καταπολεμήσουμε την ανοησία όσων έρχονται στην Τούμπα για να εκτονώσουν τη μέθη τους και τα βίαια ένστικτά τους. Ευτυχώς σήμερα η συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων με ομάδα περιφρούρησης κατάφερε να κρατήσει τους περισσότερους απ'αυτούς έξω από το γήπεδο, έστω κι αν ήταν «απαραίτητες» μικροσυμπλοκές.

Σε όσους δεν λένε να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνει κυρίως ο κόσμος για να ορθοποδήσει η ομάδα, σε όσους δεν λένε να αναγνωρίσουν την κοινή γραμμή που χαράσσουμε μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας και φυσικά με τους συνδέσμους, έχουμε να πούμε το εξής: η ανοχή στην αλητεία έφτασε στο τέλος της".

Θ. Ζαγοράκης

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΟΚ-αρης 0-0

Όπως είναι λάθος όταν ο ΠΑΟΚ πάει καλά να θριαμβολογείς, έτσι είναι λάθος όταν κάνει γκέλες να κατασταρφολογείς. Όλους μας πείραξε το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον άρη μέσα στη λάσπη. Όλους μας πείραξε το γεγονός ότι πάλι οι παίκτες ''ψάρωσαν'' από τις ενέργειες των αντιπάλων , ενέργειες που παρατηρούνται μόνο στα 5Χ5 σε προπαιδικά τουρνουά.
Δε γίνεται, όμως, να είμαστε των άκρων. Από εκεί που ονειρευόμασταν πρωταθλήματα , να θεωρούμε ,τώρα, την χρονιά χαμένη.
Πιστεύουμε ότι στις επόμενες 15 μέρες η ομάδα μας θα κάνει αυτό που πρέπει σε πρτάθλημα και κύπελλο. Ας ελπίσουμε, όμως, τα μυαλά μας να είναι στην θέση τους και να μην πετάμε στα ουράνια...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Με τον άρη θα ασχοληθούμε ξανά την επόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή παίζουμε 19:00 με τον Πανθρακικό, και όπως έχουμε διαπιστώσει κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Αλήθεια, την Κυριακή θα γίνεται το αδιαχώρητο στην ΤΟΥΜΠΑ?

ΥΓ: ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ. ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΩΡΑ!!!

Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ, διαθέτει εισιτήρια για τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με τον αρη. Αυστηρή προτεραιότητα στα ΜΕΛΗ του Συνδέσμου.

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2009

ΠΕΡΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚΥπάρχει ένα ρητό που λέει ότι κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, είναι πιθανόν να μην γίνει ποτέ. Αλλά κάτι που έχει συμβεί ήδη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξαναγίνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ολιγομελής ομάδα των πρώην φιλάθλων του Αρη Θεσσαλονίκης και νυν διοικούντων, πετυχημένων επιχειρηματιών, οικονομικών κολοσσών και μεγαλοπαραγόντων σε ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες επιδίδεται στο προσφιλές για αυτούς σπορ της σπίλωσης, της λασπολογίας και της κατάδοσης. Μόνο που αυτή τη φορά προσθέσανε και τις υποδείξεις στις εισαγγελικές αρχές για συλλήψεις και καταδίκες, ξεπερνώντας ακόμα και τον αξεπέραστο εαυτό τους.

Με αφορμή κάποια μικροεπεισόδια που έγιναν στην περιοχή της Χαριλάου το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής , βρήκαν την ευκαιρία να υποδυθούν τον αγαπημένο τους ρόλο. Το ρόλο του Αρτέμη Μάτσα. Σε συνέχεια των δηλώσεων του οδοντίατρου ηγέτη τους πως «έχουμε στενή συνεργασία με την κρατική ασφάλεια», ήρθαν να προστεθούν οι χτεσινές ανακοινώσεις από τις ΠΑΕ και ΚΑΕ ’ρης, οι οποίες ξεκάθαρα στοχοποιούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας την όρεξη στις διωκτικές αρχές να προβούν σε 2 συλλήψεις γνωστών οπαδών του ΠΑΟΚ χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις των ίδιων και των συνεργατών τους. Την ώρα που κανείς από τους δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο των 2 αθώων οπαδών του ΠΑΟΚ, κάποιον από αυτούς που συμμετείχαν στα μικροεπεισόδια και ενώ δεν συνελήφθη κανένας επ αυτοφώρω ή έστω στη διάρκεια εκείνης της ημέρας, το πρωί της επομένης, άντρες της ασφάλειας τους επισκέφτηκαν στους χώρους εργασίας τους και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στην ΓΑΔΘ για μία απλή κατάθεση. Μετά από 10 ώρες παραμονής τους εκεί, στερώντας τους το δικαίωμα παρουσίας δικηγόρου και προσπαθώντας μάταια να αποσπάσουν ψεύτικες ομολογίες, αφού όπως προείπαμε δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να καταδεικνύει την παρουσία ή τη συμμετοχή τους στα γεγονότα της Κυριακής, βρέθηκε ως από μηχανής θεός ένας αστυνομικός να τους «αναγνωρίσει». Με μοναδικό μάρτυρα αυτόν 2 αθώοι άνθρωποι σέρνονται στα δικαστήρια, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος. Η «αυθόρμητη» μαρτυρία του αστυνομικού μας προκαλεί απορίες αν αναλογιστούμε ότι οι 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν συνελήφθησαν ούτε εκεί που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, ούτε κατά την υποτιθέμενη αποχώρηση τους από εκεί, ούτε καν μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, όπου κανονικά παρευρέθηκαν και μάλιστα αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, όπως καταμαρτυρούν δεκάδες μαρτυρίες. Υπάρχουν έγγραφες καταθέσεις που αναφέρουν πως το μεσημέρι της Κυριακής οι 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όχι εκεί που τους τοποθετεί η κατάθεση του εν λόγω κυρίου. Να συμπληρώσουμε εδώ, ότι χρειάστηκαν να περάσουν 10 ώρες παρουσίας των παιδιών στη ΓΑΔΘ για να ανακτήσει τη μνήμη του αυτός ο ευσυνείδητος κύριος και άριστος επαγγελματίας ώστε να τους «αναγνωρίσει» και να τους υποδείξει ως συμμετέχοντες στα έκτροπα.

Είναι προφανές ότι οι διωκτικές αρχές μετά το νοσηρό κλίμα που καλλιέργησε το κλειστό κλαμπ καταδοτών για συλλήψεις, καταδίκες, βγάλσιμο δοντιών, κινέζικα βασανιστήρια, εξορίες στο Γκουαντάναμο, εκτελεστικά αποσπάσματα και ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, έπεσαν στην παγίδα τους και έσπευσαν να σύρουν στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες 2 αθώους ανθρώπους. Επηρεάστηκαν από αυτούς που στην προσπάθεια τους να κρύψουν την αγωνιστική και οπαδική τους ανυπαρξία βρίσκουν νόημα στη ζωή τους και καλύπτουν το απύθμενο κόμπλεξ που τους διακρίνει με το να σπιλώνουν γενικά και αόριστα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Από αυτούς που ντροπιάζουν με τις πράξεις τους την έννοια οπαδός, που πουλάνε ανιδιοτέλεια και ρομαντισμό με το κιλό, που έχουν αναγάγει την προπαγάνδα σε επιστήμη, που κάνανε συλλαλητήριο ζητώντας τη φυλάκιση οπαδών άλλων ομάδων, που κάνουν κουμάντο στην ομάδα τους (ξεχνώντας το γεγονός ότι ο οπαδός υποστηρίζει την ομάδα του και δεν ασκεί διοίκηση), που υποτίθεται ότι πολεμάνε το νόμο Ορφανού και τα μέτρα Ιωαννίδη ενώ συνεργάζονται άψογα με τον τελευταίο σε πολλά επίπεδα, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο γιατί οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού. Τον ανδρισμό που δεν μπορείς να βρεις, δεν θα στον δώσει κανένας άλλος. Ούτε η αστυνομία, ούτε τα δικαστήρια.

ΥΓ: Περιμένουμε με ανυπομονησία τις ανακοινώσεις των τμημάτων πετοσφαίρισης, αντισφαίρισης, τάβλι και ενόργανης γυμναστικής του ΑΣ Αρη Θεσσαλονίκης μετά από αυτές των ΠΑΕ και ΚΑΕ γιατί υπήρξε ανησυχητική καθυστέρηση. Υπενθυμίζουμε ότι πέρα από το κλειστό κλαμπ καταδοτών, δεν βρέθηκε κανείς που να αναγνωρίζει οπαδούς του ΠΑΟΚ σαν δράστες των μικροεπεισοδίων.

ΥΓ2: Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παρευρεθεί μαζικά σαν ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης προς τους 2 αθώους οπαδούς μας στα δικαστήρια, την Παρασκευή 09/01/09 στις 09:00 το πρωί.

Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Λένε πως όπως μπεις στην χρονιά, έτσι θα συνεχίσεις μέχρι το τέλος της. Η ΠΑΟΚΑΡΑ ξεκίνησε με το δεξί και στα δυο κορυφαία αθλήματα. Πρώτα στο μπάσκετ με 100άρα (ΠΑΟΚ - κολοσσος 104-79), και μετά στο ποδόσφαιρο με καλό ποδόσφαιρο και πολλές χαμένες ευκαιρίες (ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 2-0).
Στη ΤΟΥΜΠΑ επέστρεψε ο μεγάλος Zlatan καθώς και ο πιτσιρίκος Vierhinia. Περιμένουμε και τον Pablo καθώς και τις καινούριες προσθήκες.
Πρώτη φορά υπάρχει τόσο ηρεμία και εμπιστοσύνη κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και αυτό είναι στα συν της διοίκησης.
Επόμενος αγώνας με αεκ στο οακα, με την ομάδα να κατεβαίνει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό πλήρης.
Βέβαια, όλα τα αγωνιστικά δεν είναι τίποτα μπροστά στη ΑΜΚ. Αμά θέλεις να βλέπεις τον Zlatan και κάθε μεγάλο Zlatan για πολλά χρόνια στο ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΤΕ.....


ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΝΕ ΜΕΤΟΧΟΣ

Επειδή οι τράπεζες είναι ανοικτές σε ώρες που ο περισσότερος κόσμος εργάζεται, Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ μπορεί να προμηθευτεί, με εξουσιοδότηση, τις μετοχές για εσάς.

Ώρες λειτουργείας : 18:00-22:00
Τηλ:6983700918