Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΠΕΡΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ



Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, είναι πιθανόν να μην γίνει ποτέ. Αλλά κάτι που έχει συμβεί ήδη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξαναγίνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ολιγομελής ομάδα των πρώην φιλάθλων του Αρη Θεσσαλονίκης και νυν διοικούντων, πετυχημένων επιχειρηματιών, οικονομικών κολοσσών και μεγαλοπαραγόντων σε ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες επιδίδεται στο προσφιλές για αυτούς σπορ της σπίλωσης, της λασπολογίας και της κατάδοσης. Μόνο που αυτή τη φορά προσθέσανε και τις υποδείξεις στις εισαγγελικές αρχές για συλλήψεις και καταδίκες, ξεπερνώντας ακόμα και τον αξεπέραστο εαυτό τους.

Με αφορμή κάποια μικροεπεισόδια που έγιναν στην περιοχή της Χαριλάου το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής , βρήκαν την ευκαιρία να υποδυθούν τον αγαπημένο τους ρόλο. Το ρόλο του Αρτέμη Μάτσα. Σε συνέχεια των δηλώσεων του οδοντίατρου ηγέτη τους πως «έχουμε στενή συνεργασία με την κρατική ασφάλεια», ήρθαν να προστεθούν οι χτεσινές ανακοινώσεις από τις ΠΑΕ και ΚΑΕ ’ρης, οι οποίες ξεκάθαρα στοχοποιούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας την όρεξη στις διωκτικές αρχές να προβούν σε 2 συλλήψεις γνωστών οπαδών του ΠΑΟΚ χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις των ίδιων και των συνεργατών τους. Την ώρα που κανείς από τους δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο των 2 αθώων οπαδών του ΠΑΟΚ, κάποιον από αυτούς που συμμετείχαν στα μικροεπεισόδια και ενώ δεν συνελήφθη κανένας επ αυτοφώρω ή έστω στη διάρκεια εκείνης της ημέρας, το πρωί της επομένης, άντρες της ασφάλειας τους επισκέφτηκαν στους χώρους εργασίας τους και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στην ΓΑΔΘ για μία απλή κατάθεση. Μετά από 10 ώρες παραμονής τους εκεί, στερώντας τους το δικαίωμα παρουσίας δικηγόρου και προσπαθώντας μάταια να αποσπάσουν ψεύτικες ομολογίες, αφού όπως προείπαμε δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να καταδεικνύει την παρουσία ή τη συμμετοχή τους στα γεγονότα της Κυριακής, βρέθηκε ως από μηχανής θεός ένας αστυνομικός να τους «αναγνωρίσει». Με μοναδικό μάρτυρα αυτόν 2 αθώοι άνθρωποι σέρνονται στα δικαστήρια, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος. Η «αυθόρμητη» μαρτυρία του αστυνομικού μας προκαλεί απορίες αν αναλογιστούμε ότι οι 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν συνελήφθησαν ούτε εκεί που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, ούτε κατά την υποτιθέμενη αποχώρηση τους από εκεί, ούτε καν μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, όπου κανονικά παρευρέθηκαν και μάλιστα αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, όπως καταμαρτυρούν δεκάδες μαρτυρίες. Υπάρχουν έγγραφες καταθέσεις που αναφέρουν πως το μεσημέρι της Κυριακής οι 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όχι εκεί που τους τοποθετεί η κατάθεση του εν λόγω κυρίου. Να συμπληρώσουμε εδώ, ότι χρειάστηκαν να περάσουν 10 ώρες παρουσίας των παιδιών στη ΓΑΔΘ για να ανακτήσει τη μνήμη του αυτός ο ευσυνείδητος κύριος και άριστος επαγγελματίας ώστε να τους «αναγνωρίσει» και να τους υποδείξει ως συμμετέχοντες στα έκτροπα.

Είναι προφανές ότι οι διωκτικές αρχές μετά το νοσηρό κλίμα που καλλιέργησε το κλειστό κλαμπ καταδοτών για συλλήψεις, καταδίκες, βγάλσιμο δοντιών, κινέζικα βασανιστήρια, εξορίες στο Γκουαντάναμο, εκτελεστικά αποσπάσματα και ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, έπεσαν στην παγίδα τους και έσπευσαν να σύρουν στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες 2 αθώους ανθρώπους. Επηρεάστηκαν από αυτούς που στην προσπάθεια τους να κρύψουν την αγωνιστική και οπαδική τους ανυπαρξία βρίσκουν νόημα στη ζωή τους και καλύπτουν το απύθμενο κόμπλεξ που τους διακρίνει με το να σπιλώνουν γενικά και αόριστα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Από αυτούς που ντροπιάζουν με τις πράξεις τους την έννοια οπαδός, που πουλάνε ανιδιοτέλεια και ρομαντισμό με το κιλό, που έχουν αναγάγει την προπαγάνδα σε επιστήμη, που κάνανε συλλαλητήριο ζητώντας τη φυλάκιση οπαδών άλλων ομάδων, που κάνουν κουμάντο στην ομάδα τους (ξεχνώντας το γεγονός ότι ο οπαδός υποστηρίζει την ομάδα του και δεν ασκεί διοίκηση), που υποτίθεται ότι πολεμάνε το νόμο Ορφανού και τα μέτρα Ιωαννίδη ενώ συνεργάζονται άψογα με τον τελευταίο σε πολλά επίπεδα, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο γιατί οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού. Τον ανδρισμό που δεν μπορείς να βρεις, δεν θα στον δώσει κανένας άλλος. Ούτε η αστυνομία, ούτε τα δικαστήρια.

ΥΓ: Περιμένουμε με ανυπομονησία τις ανακοινώσεις των τμημάτων πετοσφαίρισης, αντισφαίρισης, τάβλι και ενόργανης γυμναστικής του ΑΣ Αρη Θεσσαλονίκης μετά από αυτές των ΠΑΕ και ΚΑΕ γιατί υπήρξε ανησυχητική καθυστέρηση. Υπενθυμίζουμε ότι πέρα από το κλειστό κλαμπ καταδοτών, δεν βρέθηκε κανείς που να αναγνωρίζει οπαδούς του ΠΑΟΚ σαν δράστες των μικροεπεισοδίων.

ΥΓ2: Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παρευρεθεί μαζικά σαν ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης προς τους 2 αθώους οπαδούς μας στα δικαστήρια, την Παρασκευή 09/01/09 στις 09:00 το πρωί.





Δεν υπάρχουν σχόλια: