Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΤΖΑΜΠΑ-μαγκας-ΤΖΗΔΕΣ

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το επίκαιρο θέμα που υπάρχει στην ΤΟΥΜΠΑ: τους τζαμπατζήδες.
Υπάρχουν δύο είδη από δαύτους:
Στο πρώτο συγκαταλέγονται τα πιτσιρίκια και τα άτομα που όντως δεν έχουν λεφτά, έχουν όμως τρέλλα με τον ΠΑΟΚ και θέλουν να τον δουν. Φυσικά, και αυτο δεν είναι σωστό όμως οι τύποι αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και για μας,προσωπικά, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Η δεύτερη κατηγορία των τζαμπατζήδων είναι και της μόδας.
Την αποτελούν άτομα που κάθονται μπροστά από ένα τουρνικέ, εμποδίζοντας τον κόσμο που έχει εισητήριο και αναγκάζοντας τον να μπει μαζί με αυτούς.
Άτομα τα οποία δεν διστάζουν να πλακωθούν με συνδεσμίτες οι οποίοι περιφρουρούν τον χώρο ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ προς τους υπόλοιπους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για να μην νιώθουν οι τελευταίοι σαν ζώα που πάνε για σφαγή κάθε φορά που πάνε να μπούνε στην θύρα 4.
Άτομα τα οποία δεν θα πάρουν ποτέ εισητήριο, δεν θα δώσουν λεφτά για την ΑΜΚ και στην πρώτη στραβή θα ζητήσουν μεταγραφές και θα κράζουν παίκτες, προπονητές και διοίκηση σε όλα τα ράδια παίρνοντας , φυσικά, τηλέφωνο από συσκευή φίλου και όχι από την δική τους (τζάμπα μονάδες).
Άτομα τα οποία όταν ξανάρθουνε τα ΜΑΤ έξω από την τέσσερα, αφού μ' αυτά που κάνουν προς τα 'κει οδηγεί το πράγμα, θα κράξουνε κόσμο και διοίκηση. Τα ΜΑΤ, τα οποία μετά από απαίτηση του κόσμου είναι εδώ και 1 χρόνο μακριά από το πέταλο, με τον κόσμο να δείχνει μια απίστευτη ωριμότητα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (βλέπε τζαμπατζήδες). Το να θέλει κάποιος μπαμπούλα για να πληρώνει είσοδο και να είναι σωστός οπαδός, μας θυμίζει άλλες εποχές...
Είναι, τέλος, τα άτομα που μαζεύονται είκοσι - είκοσι για να μπούνε με το έτσι θέλω πουλώντας τσαμπουκά σε όποιον διαφωνεί.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ τζαμπατζής. ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ και για μας έχεις τελειώσει!!!

ΥΓ: Με τον Πανθρακικό το φαινόμενο ήταν μικρότερο σε σχέση με τα ντέπρμπυ. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός το ότι δεν ήρθαν οι κλασσικοί που έρχονται 2 φορές στο γήπεδο και αντί να πάνε στην θύρα οκτώ, έρχονται στην τέσσερα για να ζήσουν την ατμόσφαιρα από κοντά, χωρίς βέβαια να συμμετέχουν σε αυτήν, είχε ως αποτέλεσμα ο παλμός της κερκίδας να είναι από τους καλύτερους τον τελευταίο καιρό.

by zambetas

Δεν υπάρχουν σχόλια: