Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009

ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Σαν χθες θυμόμαστε την συνάντηση που είχαν οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στα γραφεία του ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ. Ήταν Δευτέρα, 11 Ιουνίου του 2007,όταν περίπου 2.500 οπαδοί ήμασταν συγκεντρωμένοι περιμένοντας το πολυπόθητο ΝΑΙ του αρχηγού. Κάνοντας μια αυθόρμητη πορεία βρισκόμαστε κάτω από τα γραφεία της ΝΔ για να διαμαρτυρηθούμε για τα χρέη της ομάδας μας. Τελικά μάθαμε πως ο αρχηγός θα απαντούσε σε 2 μέρες. 2 μέρες αγωνίας αλλα και μεγάλης αισιοδοξίας. Και λέει το ΝΑΙ. Και βγάζει μια ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ανακοίνωση που όμοιά της δεν διαβάσαμε ποτέ:

''Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε οκτώ δεκαετίες ζωής. Γεμάτες χαρές, δάκρυα και συγκινήσεις. Οκτώ δεκαετίες με τον κόσμο στο πλευρό του. Τώρα ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να γίνει συνοδοιπόρος και συμμέτοχος στην προσπάθεια σωτήριας της ομάδας. Ένας ισχυρός και πρωταγωνιστής ΠΑΟΚ, όπως είναι στην ψυχή του λαού του, έτσι πρέπει να είναι και στη δράση του και στην οργάνωσή του, στη διοίκησή του. Η συμμετοχή των φιλάθλων στην αναγέννηση εκ της τέφρας του Δικεφάλου μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο. Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να πηγάζει ΜΟΝΟ μέσα από το λαό του ΠΑΟΚ.
Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ένας ενωμένος κι ενιαίος ΠΑΟΚ.
Πρέπει όλοι να πλησιάσουμε πιο κοντά στον ΠΑΟΚ.
Πρέπει να μετρήσει το συναίσθημα και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ. ''


Και κατέληγε:

''Σεβόμενος κάθε αρμόδια αρχή και τις ευθύνες που αναλαμβάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ δηλώνω κατηγορηματικά ότι :


Σε περίπτωση που μέχρι το πρωί της 18ης Ιουλίου 2007 δεν γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις της Πολιτείας για ρύθμιση των χρεών ΠΑΕ και ΚΑΕ προς το ελληνικό κράτος θα αποσυρθώ ζητώντας από τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τότε ζητώ την συστράτευση όλων των δυνάμεων για τη δημιουργία του ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.


Θόδωρος Ζαγοράκης
''.

Αυτό θέλαμε. Ένα μπαμ, μια ελπίδα. Ένα σκίρτημα καρδιάς. Και ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ξύπνησε!!! Είχαμε πολύ καιρό να χαρούμε... πολύ καιρό...

Γι αυτό και μόνο ρε ΘΟΔΩΡΑ σ'ευχαριστούμε!!! Όχι γι αυτά που έκανες, και ήταν πολλά, αφού γνωρίζαμε πως θα τα κάνεις, αλλά γιατί έδωσες κάτι που η νέα γενιά των οπαδών μας δεν είχε νιώσει... ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ !!!

Και μέσα στην ελπίδα και το όραμα συμπεριλαμβάνεται και η παρακαταθήκη που άφησες στη θέση του Προέδρου. Και ονομάζεται ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ!!! Και το όραμα συνεχίζεται!!!ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...


1 σχόλιο:

με είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.