Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4




H πρωτοφανής απόφαση της απαγόρευσης της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Π.Α.Ο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, εκτός από εξοργιστική είναι και αποκαλυπτική για τις προθέσεις και τη νοοτροπία των κύριων Χρυσοχοίδη και Βούγια, όσον αφορά την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.

Η μετονομασία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως σε Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύεται ένα απλό επικοινωνιακό τρικ καθώς η ηγεσία του δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια των οπαδών μας. Μία «ασφάλεια» που ουδέποτε ζητήσαμε σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4, αλλά και γενικότερα σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ αφού ποτέ δεν θελήσαμε την προστασία της αστυνομίας όπου και αν πήγαμε γιατί έχουμε μάθει να στηριζόμαστε αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις. Δεν χρειαζόμαστε καμία συνοδεία και καμία χολιγουντιανή επιχείρηση για να πάμε στην Αθήνα ή σε οποιαδήποτε πόλη της χώρας.

Κύριε Χρυσοχοίδη και κύριε Βούγια η απόφαση σας γεννάει πολλά ερωτηματικά τόσο για τις διαθέσεις σας όσο και για τις ικανότητες σας, τις οποίες έντεχνα τα ΜΜΕ βλέπουμε να διαφημίζουν. Το πιο μεγάλο ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν στο μεγαλύτερο γήπεδο της Αθήνας η αστυνομία να κατάφερε να προστατέψει εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, τη στιγμή μάλιστα που οι κίνδυνοι ήταν πολλαπλοί ενώ τώρα αδυνατεί να διαφυλάξει λίγες χιλιάδες ή έστω μερικές εκατοντάδες φιλάθλους;

Δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα, το πρώτο να είχαμε τη πλήρη διάλυση της αστυνομίας επί των λίγων ημερών της θητείας σας, στη νέα κυβέρνηση, αφού πριν λίγες βδομάδες η προηγούμενη κυβέρνηση κατάφερε να διαφυλάξει τη μετακίνηση φιλάθλων στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ομάδα. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να επιδιώκετε να περιορίσετε και να ροκανίσετε τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών (όπως αυτό της ελεύθερης μετακίνησης) και ο καλύτερος τρόπος να τα περάσετε στη κοινωνία είναι το ποδόσφαιρο.

Εφόσον θίγεται το ύψιστο δικαίωμα των οπαδών που είναι η παρακολούθηση της αγαπημένης τους ομάδας όπου και αν παίζει, μπαίνετε απέναντι μας. Και μπαίνετε όπως οι πρώην υπουργοί Ορφανός και Ιωαννίδης οι οποίοι πολεμήθηκαν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και η κατάληξη τους είναι γνωστή. Ο πρώτος έμεινε εκτός Βουλής ενώ ο δεύτερος έσωσε τη μπουγάδα την τελευταία στιγμή με τη κατάργηση του αθλητικού τρομονόμου παίρνοντας την τρίτη από τις τέσσερις έδρες του κόμματος του. Επειδή λοιπόν κύριοι Χρυσοχοιδη και Βούγια εκλέγεσθε σε περιφέρειες όπου κυριαρχεί το ασπρόμαυρο στοιχείο σας υποσχόμαστε ότι θα έχετε την ίδια κατάληξη. Όσον αφορά τον αττικάρχη, αν έχει ίχνος ευσυνειδησίας πρέπει να παραιτηθεί αφού είναι ανίκανος να εγγυηθεί την ασφάλεια στην πόλη του

Μετά τιμής, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

www.paokgate4.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: