Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...













Τελικά, σήμερα διαπιστώσαμε ότι η αξία ενός παιδικού χαμόγελου είναι πραγματικά ανεκτίμητη….Αφορμή της διαπίστωσης η επίσκεψή μας στο Χαμόγελο του παιδιού που βρίσκεται στο Φοίνικα.


Παιδιά ηλικίας από 1 έως 15 χρονών μας υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό…Τα δώρα που τους δώσαμε μικρή σημασία είχαν γι’ αυτά…Μια αγκαλιά αυτό ήταν που ζητούσαν περισσότερο και ήταν αρκετό για να κάνει τα αθώα μάτια τους να λάμψουν.


Ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά, Παοκτσάκι, μας ζήτησε να τον πάρουμε μαζί μας στην Τούμπα για να δει από κοντά για πρώτη φορά την ομάδα που αγαπάει…ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης ήταν η αντίδραση στην υπόσχεσή μας ότι σίγουρα θα τον έχουμε μαζί μας σε έναν από τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ στο ΝΑΟ.

Ένα γεγονός καθημερινό για μας, τόσο σημαντικό για τον πιτσιρικά.


Θέλουμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους υπεύθυνους και εθελοντές που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά αυτά . Αυτοί είναι οι πραγματικοί αφανείς ήρωες της καθημερινής ζωής.


Ειλικρινά, όποιος μπορεί ας κάνει μια επίσκεψη σε αυτά τα σπίτια. Δεν κοστίζει τίποτα, μία ώρα από την μέρα του, και αλλάζει ο τρόπος σκέψης του για πολλά θέματα που θεωρεί σημαντικά μα τελικά καμία αξία δεν έχουν… Έστω και για λίγο.

1 σχόλιο:

Salvador είπε...

Bravo re magkes! Panta tetoia..
H megalyterh magkia tou PAOKtsh einai eksw apo ta ghpeda, sth koinwnia!
K pali bravo!

PAOKARA - PEIRAIAS