Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το διοικητικό σχήμα του απόντα Δρόσου, έχει απογοητεύσει όλους τους ΠΑΟΚτσήδες οπαδούς και τους έχει οδηγήσει μακριά από τους αγώνες της ομάδας μας.

Η απουσία μας από το γήπεδο, εκλαμβάνεται λανθασμένα σαν ανέχεια σε αποφάσεις της διοίκησης Δρόσου και αδιαφορία μας σε όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ.

Με την ανακοίνωση μας αυτή, θέλουμε να ενημερώσουμε τους ΠΑΟΚτσήδες, ότι από την πρώτη στιγμή που διαπιστώσαμε τα όσα λαμβάνουν χώρα στο τμήμα μπάσκετ, έχουμε κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες που θα μας δώσουν την όσο γίνεται πληρέστερη εικόνα για τους υπαίτιους της σημερινής κατάστασης.

Έχουμε ήδη καταλήξει σε συμπεράσματα.

‘Έχουμε πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ότι όσα χρήματα προκύψουν από τις εισπράξεις των υπολοίπων παιχνιδιών θα διατεθούν αποκλειστικά στις υποχρεώσεις της ΚΑΕ προς τους αθλητές και το προπονητικό team. Από την μεριά μας θα πιέσουμε ώστε αυτές οι διαβεβαιώσεις γίνουν πράξη. Εφόσον δεν τηρηθούν όσα αναφέρουμε, θα κατονομάσουμε τους υπευθύνους με ανακοίνωση μας, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι, αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα.

Στηρίζουμε τους αθλητές και το προπονητικό team της ομάδας μπάσκετ.

Η στήριξη μας αυτή μετουσιώνεται σε πράξη από την αυριανή προπόνηση της ομάδας μας στις 6μμ στο Παλατάκι και την καθολική μας παρουσία στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Καλούμε όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό σε συμμετοχή και στήριξη της ομάδας μας.

Ο αγώνας για εξυγίανση και διαφάνεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει.

Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος.

Όλοι στο γήπεδο!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: