Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2008

ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ!!!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η μικρή ενός έτους Κατερίνα, κόρη γνωστού οπαδού του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας (όγκο στο κεφάλι). Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ιπποκράτειο όπου υποβάλλεται σε βαριάς μορφής χημειοθεραπεία 3 μηνών. Έπειτα θα χρειαστεί να ξαναμεταβεί σε νοσοκομείο, στο Tubingen της Γερμανίας για το επόμενο στάδιο της θεραπείας και η ανάγκη για χρήματα είναι τεράστια καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διακοπεί η συνέχιση της . Καλούμε όλο τον κόσμο να συνεισφέρει όπως μπορεί και για να σωθεί η μικρή Κατερίνα.
Μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό
Εθνική Τράπεζα: 767/704891-28 Σαλονικίδου Ελένη
ή να έρθετε και να το αφήσετε στα γραφεία του ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4, καθημερινά μετά τις 19:00, Π.Π.Γερμανού 39 τηλ: 2310 231 258

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Συρόπουλος Κώστας 6930462124 , 0049-178-828-9501 (τηλ. γερμανίας)

περισσότερες πληροφορίες εδώ


πηγη: paokgate4.

Επίσης:

Έκκληση για Αιμοδοσία!

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για μερικές φιάλες αίματος, ανεξαρτήτως ομάδας αλλά αρνητικού Rhesus. Στο όνομα Μπέτα Νίκη, στην Ορθοπαιδική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου της Πτολεμαϊδας. Παρακαλείται θερμά, όποιος φίλος μπορεί, και ιδίως συναγωνιστές της ασπρόμαυρης περιοχής της Εορδαίας, να βοηθήσει.
Επίσης, όποιος πιστεύει ότι η αναπαραγωγή του μηνύματος σε ΠΑΟΚτσήδικο (και όχι μόνο) site, forum, ραδιοφωνική εκπομπή κ.ο.κ. μπορεί να φανεί χρήσιμη, να το κάνει.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση.

πηγή: paokg4.org


Δεν υπάρχουν σχόλια: