Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Σ' ένα άκρως ασπρόμαυρο και rock περιβάλλον κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία του Συνδέσμου. Το σκηνικό ξεκίνησε 19:30 το βραδάκι με σουβλάκι,κρασί και μουσική και τελείωσε στις 5:00 το πρωί.
Ο τυχερός που κέρδισε την μπλούζα της ομάδας είναι ο Μένιος, ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ της old school γενιάς... Στις δηλώσεις του τόνισε πως επιτέλους θέλει να ξανακατέβει ΟΑΚΑ στον τελικό,  γιατί έχει πεθυμήσει τους  αλλόθρησκους ''φίλους'' του....
Εμείς είμαστε σίγουροι πως η ευχή του θα πραγματοποιηθεί και τον ευχαριστούμε για τον τοίχο του ΣΦ που τον έκανε καινούριο σαν μεγάλος μάστορας που είναι.


Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που μας έκανε την τιμή και βρέθηκε στην κοπή της πίτας. Σε καιρούς που οι Σύνδεσμοι λοιδορούνται και χλευάζονται από κάθε λούγγρα που έχει πληκτρολόγιο, είναι συγκινητικό να βλέπεις πλήθος κόσμου απ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ....

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει τον Στέλιο τον Πόζογλου θυμίζοντάς τον τα λόγια που του 'παν οι μεγαλύτεροι για να γράψει ιστορία στην ομάδα μας: ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ , αγάπη για τον ΠΑΟΚ, μακριά από κλίκες και κάτω το κεφάλι. Τα ΜΜΕ εύκολα σε κάνουν Θεό , εύκολα σε πετάνε και σε τελειώνουν.
 Τέλος, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ  για την προσφορά τους στην κίνηση της κοινωνικής δράσης  . Τα τρόφιμα και τα ρούχα που μαζεύτηκαν δόθηκαν στα τοπικά φιλόπτωχα ταμεία, για να μοιραστούν με τη σειρά τους σε οικογένειες με σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα , ο ΠΑΟΚ είναι ΚΙΝΗΜΑ.

Είναι ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ και την ιστορία μας την ξέρουμε καλά!!!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: