Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την προσφορά του στην κίνηση της κοινωνικής δράσης  . Τα τρόφιμα και τα ρούχα που μαζεύτηκαν δόθηκαν στα τοπικά φιλόπτωχα ταμεία, για να μοιραστούν με τη σειρά τους σε οικογένειες με σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα. Ευχαριστεί επίσης τα περισσότερα φαρμακεία της Επανομής για την δωρεά φαρμάκων, τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης μαζί με τα υπόλοιπα φάρμακα όλων των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Περισσότερα για τα αποτελέσματα της κοινωνικής δράσης των συνδέσμων στο 1926.gr.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ





 


Επίσης, ο Σύνδεσμος ενημερώνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ , πως κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο για το 2013. Η τιμή του είναι στα 5 € και μπορεί κανείς να το προμηθευτεί από τα γραφεία του ΣΦ καθώς και ταχυδρομικά στο paokepanomi@yahoo.gr.
Για ακόμη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας στηρίζουν τους δύσκολους αυτούς καιρούς.

 
 

ΥΓ: στις 18 Δεκεμβρίου ο Σύνδεσμος κλήρωσε 6 τόνους ξύλα. Δύο τυχεροί κέρδισαν σύμφωνα με τα 3 τελευταία ψηφία του πρώτου αριθμού του λαϊκού λαχείου. Το νικητήριο Νο ήταν το 351 (πρώτος αριθμός 41351 ). Ο ένας από τους τυχερούς ήταν ο Στέλιος Χρ. ο οποίος δε δέχτηκε το δώρο και το χάρισε στο Σύνδεσμο. Η στήριξη του είναι δεδομένη από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας και τον ευχαριστούμε γι αυτό.
Γιατί .......
ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ !!!!! 






Δεν υπάρχουν σχόλια: