Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EAST SIDE

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ

Με αφορμή τις τηλεφωνικές παρενοχλήσεις των υποψήφιων βουλευτών, έχουμε να δηλώσουμε το εξής: η εποχή των Μαυρογιαλούρων τελείωσε.
Με περικοπές μισθών, ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μειωμένες συντάξεις και 25% ανεργία στους νέους 18-30 ετών, που ΠΟΤΕ δεν τους πλησίασαν, έρχονται τώρα να μας λύσουν και τα προβλήματα της ομάδας μας.
Επί δεκαετίες χρησιμοποίησαν τον Σύλλογό μας σαν δεξαμενή ψήφων και ιδίως οι βουλευτές και οι δημοτικοί σύμβουλοι που κάποτε ήταν παράγοντες της ομάδας μας. Ως αντάλλαγμα της ψήφου μας , μας έχουν φέρει τους μεγάλους επενδυτές Μπατατούδη-Γούμενο, τάζοντας λαγούς και πετραχήλια που στο τέλος μετεξελίχθηκαν σε 40 εκατομμύρια ευρώ χρέη.
Στα 5 χρόνια διοικήσεως Ζαγοράκη-Βρύζα και σε συναντήσεις που έγιναν με υπουργούς των 2 μεγάλων κομμάτων, δεν έχει γίνει τίποτα. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.
Τώρα έχουν το θράσος να ζητάνε την ψήφο μας.
Ας προσπαθήσουν πρώτα, εφόσον μπούνε στο κοινοβούλιο (πράγμα δύσκολο πλέον), να λύσουν τα προβλήματα που αναφέραμε πιο πάνω, διότι το θάρρος και την πυγμή την έχουν αυτοί που η καταγωγή τους είναι κάτω από το ΑΥΛΑΚΙ. Αυτοί απλά παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου και αν κάποια φορά, από τις πολύ λίγες, σηκώσανε κεφάλι , την επόμενη μέρα στέλνανε επιστολές μετάνοιας.
Εμείς, με την δυναμική που έχουμε σαν Σύλλογος και σαν οπαδικό κίνημα, μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας μόνοι μας, χωρίς την συνδρομή των υποψήφιων πολιτικάντηδων, η οποία είναι ανύπαρκτη όπως απεδείχθη στο παρελθόν.
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ έχει ΚΑΙ άποψη ΚΑΙ γνώμη ΚΑΙ μνήμη ελέφαντα.
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να του υποδεικνύουν τι θα αποφασίσει στις 6 του Μάη.

ΥΓ. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι δεν επιθυμούμε τα προσωπικά μας δεδομένα (τηλέφωνα) να δίνονται σε υποψήφιους που τα χρησιμοποιούν σαν εργαλείο ψηφοθηρίας. Εάν έχουν δοθεί (που δόθηκαν), αναζητήστε τους υπεύθυνους. Μιλάμε κύριοι για ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΑΟΚΤΣΗ,

EAST SIDE
ΣΦ  ΠΑΟΚ ΜΗΧΝΙΩΝΑΣ,ΘΕΡΜΗΣ,ΕΠΑΝΟΜΗΣ,ΠΕΡΑΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: