Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Προχθές, η ομάδα μας κέρδισε χαλαρά την άεκ με σκορ 2-0 και έκανε το αποφασιστικότερο βήμα για τον τελικό. Απαίτηση πλέον η κατάκτηση του κυπέλλου. Όποιος έχει αντίθετη άποψη απλά δεν είναι ΠΑΟΚ. Το να παίζεις με τον ατρόμητο στην έδρα σου και ορισμένοι να προσπαθούν να ''χαμηλώσουν την μπάλα'' στην ψυχολογία του κόσμου είναι ντροπή. Η διατήρηση αυτοσυγκράτησης και ψυχραιμίας είναι δουλειά του προπονητικού τιμ και των παικτών. Εμείς, απλά, τον Μάη θα είμαστε στην χαβούζα.

Να τονίσουμε,όμως, το ότι θα είμαστε μια γροθιά για την επίτευξη του στόχου δε σημαίνει πως τα προβλήματα του ΠΑΟΚ θα μπαίνουν κάτω απ' το χαλί. ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ . Γιατί για την οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν ευθύνεται ο κόσμος. Το να λέμε μπράβο στην διοίκηση που ''κατάφερε'' να πείσει την ΟΥΕΦΑ να μην αποκλειστούμε τώρα, είναι ΞΕΦΤΙΛΑ.
Ο κόσμος είναι τρελαμένος γιατί μέσα σε ένα χρόνο είδε αυτό που χτίστηκε την τελευταία τετραετία να γκρεμίζεται.

Και έχεις και τους μπούφους ΑΡΔ που ρωτάνε γιατί δεν μιλούσε κανείς όταν κάναμε μεταγραφές μεγάλων παικτών πριν τρία χρόνια. Και την απλή απάντηση δεν την έδωσε κανείς: '' ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ!!!!''
Σήμερα δυστυχώς η εμπιστοσύνη χάθηκε μετά τα τεράστια λάθη της διοίκησής μας.
Λάθη τα οποία τόνισαν με ανακοινώσεις τους μεγάλοι ΣΦ του ΠΑΟΚ στις οποίες συμφωνούμε .

Τέλος, τονίζουμε πως σαν Σύνδεσμος δεν πρόκειται να στείλουμε ποτέ ξανά ανακοινώσεις και άρθρα σε ντεμέκ ''Παοκτσήδικα'' σάιτ, που το μοναδικό σκοπό που έχουν είναι να βγάζουν φράγκα εκμεταλλευόμενοι την άγνοια του απλού κόσμου.
Στα παραπάνω σάιτ θα επανέλθουμε με τα ονόματα των επαγγελαματιών δημοσιογράφων που τα χειρίζονται, γιατί είναι πουστριλίκι να διαμορφώνει κανείς κλίμα πίσω από οπαδικά σάιτ, με ψεύτικα προσωνύμια, και να πληρώνεται γι αυτό. Γιατί η προπαγάνδα κατά των ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ έφτασε στα όρια της....

ΥΓ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. (Το λέμε τώρα , γιατί αν σε κανά δυο μήνες η ''ελληνοποίηση'' λόγω έλλειψης χρημάτων δεν επαρκεί, τότε για τους ΑΡΔ θα φταίει ο ευφυέστατος Μπόλονι, που τους ειρωνεύεται συνεχώς, γιατί δε θα έχει κάνει σωστή διαχείρηση των παικτών).

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!