Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, εύχεται στους δημοσιογράφους, ρεπόρτερ, παραγωγούς, αρθρογράφους , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική τους εορτή. Σήμερα, είναι 1 Απριλίου και στην Θεσσαλονίκη δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες γιατί είναι αργία καθώς γιορτάζει ο πολιούχος της πόλης , ο Άγιος Ψεύτης ο παπατζής.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ασπρόμαυρο ''παπά'' !!!!




ΥΓ1: Το Σάββατο 2 Απριλίου στις 19:00 η ομάδα μπάσκετ δίνει ένα
ακόμα κρίσιμο αγώνα, με τον Ηλυσιακό, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην
κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Γενική είσοδος 10€. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ !!!!

ΥΓ2: Την Κυριακή ρίχνουμε τα τυριά στην Β εθνική. Την συμπαθή ομάδα που κάτι παιδαρέλια - οπαδοί του ΠΟΚ σε μίξη με ΑΕΛ, θέλοντας να βρουν αντίπαλο δέος (ντροπή....) την μετέτρεψαν σε ένα γλοιώδες κωλοχανείο. Τέλος οι χάρες σ'αυτούς. Να μην ξεχνάει κανείς την φιλοξενία που παρέχουν στην ομάδα και την διοίκηση μας τα τελευταία χρόνια. Να μην ξεχάσει κανείς τον εμετικό χαρακτηρισμό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας από την ερασιτεχνική ΑΕΛ (βλέπε http://e-ael.gr/enimerwsi/anakoinwseist/180-mygakolo )
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!!!

ΥΓ3:
Ανέβηκε το 4ο Τεύχος του περιοδικού PAOK FANS για τον μήνα Μάρτιο.
To τεχνικό πρόβλημα με το PDF λύθηκε οπότε μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό κανονικά.


LINK


Επίσης,
Το 19ο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του συνδέσμου ΘΥΡΑ 4 «ανέβηκε» και αυτή την εβδομάδα. Χρόνια πολλά στην ΠΑΟΚάρα μας που κλείνει 85 χρόνια ζωής. Καλή ανάγνωση σε όλους.


LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια: