Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

18:30 Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ

Βρισκόμαστε σε μια εποχή, όπου η κοινωνική αλληλεγγύη έχει συρρικνωθεί .Το κράτος καταρρέει, και ο κόσμος κάθεται στον καναπέ του, αναθεματίζοντας αυτούς που βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για ΟΛΟΥΣ.
Είναι φυσιολογικό η πλειοψηφία του κόσμου να μην ασχολείται με ..... κάτι οπαδούς που είναι στην φυλακή..... εδώ υπάρχει ωχαδερφισμός για την ίδια του τη ζωή.
Είναι τραγικό, όμως, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να μην ασχολούνται μ' αυτό το γεγονός. Και μάλιστα , κάποιοι να καταδικάζουν τα παιδιά και να δέχονται ότι αφού είναι μέσα κάτι θα έκαναν καθώς το σύστημα δεν κάνει ποτέ λάθος !!!!!
Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι τα αδέρφια μας που είναι στα κελιά βρίσκονται Α Δ Ι Κ Α εκεί. Ακόμα ΔΕΝ δικάστηκαν. Αποφυλακίζονται εγκληματίες με καλάσνικοφ και βιαστές, και τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ δεν έχουν το δικαίωμα να ετοιμάσουν την υπεράσπισή τους όταν κάποτε δικαστούν γιατί έτσι θέλει το σύστημα δικαιοσύνης!!!!

Όποιος νιώθει ας έρθει σήμερα στις 18:30 στην Καμάρα για μια ειρηνική πορεία. Μπορεί να 'μαστε 1000 και 2000 άτομα , αλλά μόνο με αγώνες θα γίνουμε 20.000 και 30.000.
Γιατί αύριο, στο κελί μπορεί να είμαστε εμείς, εσύ , τα παιδιά σου .....

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!!!!




update: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Οι οπαδοί μας συμπληρώνουν 6 μήνες άδικα προφυλακιστέοι. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχε δίκαιη μεταχείριση από τις αρχές οι οποίες παράνομα συνεχίζουν την κράτηση τους. Με αφορμή τη συνέχιση της παράνομης κράτησης των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι ΣΦ ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο μας να παρευρεθεί μαζικά στην ειρηνική συγκέντρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4/3/2011 και ώρα 18:30 στην Καμάρα. Η συγκέντρωση αυτή είναι το ξεκίνημα από μια σειρά ενεργειών που θα συνεχιστούν μέχρι να απελευθερωθούν οι οπαδοί μας




Δεν υπάρχουν σχόλια: