Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

1926.gr, η επίσημη διαδυκτιακή φωνή των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ!

Η ισχύς εν τη ενώσει

Έπειτα από αρκετές προσπάθειες δημιουργίας ενός οπαδικού κόμβου με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε την επίσημη στάση των απανταχού συνδέσμων μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.1926.gr και το νέο μας περιοδικό (ηλεκτρονικής μορφής) PAOK FANS.

Από σήμερα λοιπόν ο συγκεκριμένος κόμβος δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες του συνδεσμιακού κινήματος. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου – παρατρεχάμενου- αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΠΑΕ – ΚΑΕ –ΑΣ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Δυο λόγια για την ιστοσελίδα μας…

- Το 1926.gr είναι μια σελίδα που σκοπό έχει να συγκεντρώσει και να προβάλει με καθημερινές ανανεώσεις όλα τα νέα των συνδέσμων του ΠΑΟΚ, προβάλλοντάς τα αυτούσια όπως ακριβώς δημοσιεύονται από τον κάθε σύνδεσμο.

- Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης οπτικοακουστικού υλικού που σκοπό έχει την ορθή ενημέρωση κ μεταφορά γεγονότων στον οπαδό του ΠΑΟΚ.

- Στην σελίδα μας θα βρείτε επίσης και θα μπορείτε να κατεβάζετε το περιοδικό PAOK FANS, ένα περιοδικό στο οποίο ελπίζουμε με τις γνώσεις μας και την οπαδική μας κουλτούρα να μεταλαμπαδεύσουμε στην νέα γενιά τον τρόπο σκέψης και αντίληψης που οφείλει να έχει ο οπαδός του ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Η συγκεκριμένη σελίδα θα ανανεώνεται και θα βελτιώνεται σε καθημερινή βάση. Aπορίες, συμβουλές και πάσης φύσεως επικοινωνία είναι ευπρόσδεκτη. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε τυχόν εσφαλμένες λειτουργίες – δυσλειτουργίες του 1926.gr

www.1926.gr


PAOK FANS | Τεύχος Δεκεμβρίου Νο1

http://www.1926.gr/sindesmon_news_details.php?keyi=4363



Επίσης,Κυκλοφόρησε το 7ο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του συνδέσμου της ΘΥΡΑ 4.
http://paokgate4.gr/newspaper1.asp?paper_id=17


Καλή ανάγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: