Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ....

Πριν 10 μέρες ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε με το βαρύ 4-0 από τα Γιάννενα. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας απλά δεν υπήρχε και περίμενε καρτερικά να τελειώσει το ματς. Κι όμως, σύσσωμοι οι Ηπειρώτες (παίκτες, διοίκηση, φίλαθλοι) , έκαναν τα αδύνατα - δυνατά για να σε ξεφτιλίσουν θέλοντας να βάλουν 5,6 και 7 γκολ προπιλακίζοντας τον διαιτητή γιατί ντεμέκ δεν τους άφησε.... Δικαίωμά τους.
Πριν μια βδομάδα οι κομπλεξικοί Νο 2 της πόλης μας έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην πάει κανένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ στο γήπεδό τους, έχοντας ανοίξει βέβαια τα πόδια τους σε βάζελο, χανούμι και προσεχώς θα τα ξανανοίξουν σε γαύρο. Τελικά, κατάφεραν να πάνε 4000 άτομα να κρεμάσουν κι ένα πανί '' Καλως ήρθατε στην πόλη μας'' προσπαθώντας να ξεπεράσουν την ευρηματικότητα των συμπολιτών, οι οποίοι έχουν κρεμάσει άπειρα παιδικά πανιά.... Δικαίωμά τους.
Πριν μια βδομάδα κατάφερε η ομάδα των Κομπλεξικών Νο 1 της πόλης να μας κερδίσει σε συλλογικό άθλημα μετά από έναν χρόνο. Εκτός γηπέδου συνελλήφθησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Η επιλεκτική αντιμετώπιση των οπαδών από Χρυσοχοΐδη- Βούγια (βλέπε οπαδούς σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Τρίκαλα μπασκετ κτλ) έχει καταντήσει αηδία. Δικαίωμά τους.
Εδώ και δύο βδομάδες, έτρεχε η ΑΜΚ. Μαζί τρέχαμε κι εμείς. Να μαζέψουμε τα 10 € από τον πιτσιρικά , από την μάνα μας , από τον φίλο μας, να τους ετοιμάσουμε όλα τα χαρτιά , να χάσουμε το μεροκάματο για να πάμε στην τράπεζα, να μαλώσουμε με τον υπάλληλο γιατί πήγαμε τελευταία μέρα .... Κι όμως καταφέραμε να μαζέψουμε όλοι μαζί 620.000 €. Οι λεζαντάκηδες, όμως, οι ραδιοφωνατζήδες, οι ξερόλες, τα πορτοφόλια, οι '' εγώ βάζω ΛΕΦΤΑ στον ΠΑΟΚ και κάνω κουμάντο'', οι πανυγηρτζήδες ΔΕΝ ήταν πουθενά.... Δικαίωμά τους.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΡΕ!!!! ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!!!

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ MHN ΞΕΧΝΑΜΕ !!!! ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!!

ΥΓ1.
ο αθλητικος νομος ειναι σαφέστατος στη διατύπωσή του, και δε θέλει καμία προσπάθεια στη καταννόησή του:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.





ΥΓ2.
Coraje Pablo García
Estamos aquí para ti
....






Δεν υπάρχουν σχόλια: