Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009

ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

29/6 Olivier Sorlin: Όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τους οποίους συνεργάστηκα και το φανταστικό κοινό μας, που γνώρισα στους αγώνες εντός και εκτός Τούμπας, ήταν οι βασικοί λόγοι που ήθελα να παραμείνω.

29/6 Lucio Filomeno: Με προσέγγισε με εξαιρετικό τρόπο ο Βρύζας και επέλεξα να έρθω σε μία ομάδα με φανατικό κόσμο και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα...

12/6 Bruno Cirillo: Νιώθω πολύ τυχερός και τιμή που θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ...Από την στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία δεν το σκέφτηκα πολύ και πλέον θέλω να τα πάμε πολύ καλύτερα την νέα χρονιά.

2/6 Γιώργος Φωτάκης: Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ μετά από δέκα χρόνια......... ο τρόπος που με προσέγγισαν. Εδειξαν πόσο με ήθελαν. Αυτό με κέρδισε.

1/6
Dario Kresic: Για την απόφασή μου είχε να κάνει με το επίπεδο και την σοβαρότητα που είδα ότι υπάρχει στον ΠΑΟΚ...

1/6 Θανάσης Παπάζογλου: Αλλάζουν πάρα πολλά στην καριέρα μου. Είναι ένα βήμα παραπάνω...Έχει ότι χρειάζεται μία ομάδα. Κόσμο και ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο.

27/5 Mohammed Abubakari: Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω κι εγώ μέλος της οικογένειας του συλλόγου.

26/5 Βασίλης Κουτσιανικούλης: Είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και υπάρχουν μεγάλοι στόχοι για την νέα χρονιά...Με άγγιξε το οικογενειακό κλίμα που έχει η ομάδα. Αυτό ήταν το σημαντικότερο και δεν υπήρχε πρόβλημα να συμφωνήσουμε στα υπόλοιπα


Μάιος 2008- Θοδωρής Ζαγοράκης: Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία η ομάδα, θέλει δε θέλει. Να αποκτήσει πνεύμα νικητή. Και αυτό γίνεται με αλλαγή προσώπων. Θα είναι εδώ όσοι αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και τον θέλουν ψηλά...

ΥΓ1: Το να προσπαθούν τα μμε της πόλης να σε συγκρίνουν με ομαδούλες που κάνουν sold out στα αεροδρόμια κ που με δώρο φανέλες και κινητά προσπαθούν να πουλήσουν κανά διαρκείας παραπάνω, είναι τουλάχιστον αστείο. Είναι όμως προσβλητικό όταν ο κάθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ το χάφτει... εμείς θα κάνουμε το αναμενόμενο sold out (21.000) στο γήπεδο.

ΥΓ2: Για τους παραπάνω ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα ήταν πιο σωστό η διοίκηση να είχε μεριμνήσει και να είχε μπει σε πλειστηριασμό για την απόκτηση του Κουτσιανικούλη... να ανακοινονώταν 5 Ιουλίου και να μασταν όλοι μες την καλή χαρά γιατί κάναμε ΤΗΝ μεταγραφή αεροδορμίου...

ΥΓ3: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/7 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: