Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Θ4



PABLO GARCIA



Έκπληκτοι παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τις δηλώσεις κάθε τυχάρπαστου ανευθυνο-υπεύθυνου σχετικά με τη συμπεριφορά, το χαρακτήρα και την ποδοσφαιρική αξία του Pablo Garcia. Μόνο σε μία πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη, που κυριαρχεί η υποκρισία και η συντήρηση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας θα μπορούσε να απαξιωθεί και να λοιδορηθεί με τέτοια ευκολία ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας. Ο συγκεκριμένος παίκτης, που κοσμεί το βλαχοελληνικό πρωτάθλημα, μόλις λίγα χρόνια πριν φορούσε τη φανέλα της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης με δεκάδες συμμετοχές στο ενεργητικό του και έχει δεκάδες συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε πρωταγωνιστικό επίπεδο στο Champions League. Αυτά για τον ποδοσφαιριστή Pablo Garcia.

Είναι γεγονός ότι σαν παίκτης αγωνίζεται με υπέρμετρο πάθος και αρκετή δύναμη. Αυτά τα χαρακτηριστικά του έχουν κοστίσει αρκετές κίτρινες κάρτες και αποβολές στην καριέρα του και είναι ταυτόσημα με το όνομα του. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός, δεν είναι επαγγελματίας θεατρίνος και δεν είναι επαγγελματίας βουτηχτής. Σέβεται τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και σέβεται το άθλημα που υπηρετεί. Αυτό είναι προς τιμήν του και εμείς τέτοιους παίκτες θέλουμε να βλέπουμε στον ΠΑΟΚ.

Είναι προφανές ότι η παλικαρίσια ενέργεια που έκανε στο Καραϊσκάκη τον έβαλε στο στόχαστρο των διαιτητών και των κουμάντων της Σούπερ Λίγκας. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, δέχεται κίτρινες και κόκκινες κάρτες με τρομερή ευκολία ακόμα και αν στραβοκοιτάξει τους αντιπάλους του. Αντίθετα, οι αντίπαλοι του μπορούνε να κάνουν ότι γουστάρουν εναντίον του αφού γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν ποτέ (βλέπε μαρκαρίσματα Σιμάο, Νάτσο Γκαρσία, Ντιέ).

Το αποκορύφωμα ήρθε με την αποβολή του στο πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό. Αντί να τιμωρηθεί ο Σιμάο, την πλήρωσε ξανά ο Pablo Garcia. Όλα τα παπαγαλάκια βρήκαν αφορμή να μιλήσουν και να διδάξουν ηθική. Ανάμεσα τους και οι περήφανοι βετεράνοι του ΠΑΟΚ που πουλάνε αντικειμενικότητα με το κιλό, όταν δεν γλύφουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ξεχάσανε τις μπουνιές του Καρεμπέ, τον Ζε Ιλίας, τον Αμανατίδη και τον Κυριάκο. Ξεχάσανε ότι την χρονιά που ο Ανατολάκης έσπασε το πόδι του Κιάσου, βραβεύτηκε με βραβείο fair play.

Ο στόχος τους είναι προφανής, να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Τότε θα έχουν την ευκαιρία οι ανταγωνιστικές ομάδες να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.. Έτσι και αλλιώς το μόνο λάθος του είναι ότι φοράει ασπρόμαυρα.

Pablo Garcia, el rey de la guerra.
Por siempre en nuestros corazones


πηγη: www.paokgate4.gr

3 σχόλια:

kapsos είπε...

γεια σας ρε παοκια,

πηρα την αποφαση να σας γραψω τη γνωμη μου επειδη σας ξερω προσωπικα και με ξερετε και σεις οποτε δεν θα παρεξηγηθουμε.η αφορμη βεβαια ειναι η αγωνιστικη εικονα του παοκ αλλα και ειδικοτερα του γκαρσια.

κοιτωντας πριν λιγες μερες τα ματς με τον ΠΑΟ και την αεκ καταλαβα οτι ο παοκ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΑΓΑΛΑ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.Ο λογος βεβαια ειναι οικονομικος και αυτο το ξερουν ολοι.

δηλαδη μπορει να μην εχουμε αποδειξεις αλλα ηταν προφανες οτι ο ΠΑΟΚ εκατσε να χασει και με τον παο και με την αεκ.κοιταξτε ας πουμε την αλλαγη του μπακαγιοκο με την αεκ.ηταν καθαρο εγκλημα.κοιταξτε το ελεεινο σουτ του μουσλιμουβιτς οταν εστειλε τη μπαλα αουτ μπροστα σε ανυπερασπιστη εστια.

θα μου πεις τωρα ναι "αλλα τι λες για την κεφαλια του μαλεζα που πηγε δοκαρι?" θα σου πω φιλε οτι αν εμπαινε εκεινο το γκολ η αεκ θα εβαζε αλλο ενα σιγουρα.φαινοταν το πραγμα.

επειδη ο λαος του παοκ ειναι περηφανος οπως λετε (και γω παοκ ειμαι ε?) θα πρεπει καποια στιγμη να αρχισει να ασκει κριτικη οχι μονο στους μαλακες που πετανε μπουκαλια αλλα και στη διοικηση ζααγορακη βρυζα κτλ. για τον τροπο που διαχειριζονται τη διψα του κοσμου για διακρισεις.

το ξαναλεω οτι ο παοκ ΕΣΤΗΣΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ και εχασε μια μοναδικη ευκαιρια να διεκδικησει την εισοδο στο τσαμπιονς λιγκ που μαλλον θα του εφερνε πολυ χρημα του χρονου.αλλα τα φραγκα του βγενοπουλου ειναι πολλα φιλοι μου και δυσκολα αντιστεκεται καποιος.

επισης ακουσα τον προπονητη σαντος να λεει οτι ο ΠΑΟΚ του χρονου χτυπαει πρωταθλημα και εφριξα.διοτι προκειται περι τεραστιας βλακειας εκ μερους του αν ισχυει κατι τετοιο.ειναι σοβαρος και δεν πρεπει να λεει τετοιες αρλουμπες.

αλλα θα μου πεις εδω στηνει ματς η αναγεννηση για να ανεβει κατηγορια δε θα στησει ο παοκ? αν νομιζετε οτι βλεπουμε μπαλα γελιεστε.ειναι μπιζνα με τα ολα της και μαλιστα πολλυ χοντρη.

οσον αφορα τον γκαρσια λεω δυο πραγματα απλα

1)ειναι τεραστιας κλασης παιχτης
2)ειναι τεραστιος μαλακας και πρεπει να φυγει απο την ομαδα το συντομοτερο.

οσον αφορα αυτους που τον εκαναν ηρωα ας σκεφτουν ποσους βαθμους εχασε η ομαδα απο τις μαλακιες του τσε.η συμπεριφορα του ειναι ακρως αντιεπαγγελματικη και δεν ταιριαζει σε μια ομαδα που σκοπευει να γινει μεγαλη (γιατι τωρα ο ΠΑΟΚ ειναι μικρη ομαδα).

επισης λεω οτι ο ζαγορακης και η διοικηση δεν εχει το αλλαθητο του παππα και πρεπει να δεχτει την κριτικη καποια στιγμη απο σοβαρους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για να βγει κατι καλο.

υ.γ αν εχετε ορεξη διαβαστε τα προσεκτικα τα παραπανω και απντηστε.

paokepanomi-boutique είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
paokepanomi είπε...

Φιλε καψο,
δε θα σταθω στα περι στησιματος γιατι πολυ απλα δεν τα εστερνιζομαι. Το να στησει καποιος ενα παιχνιδι γινεται με διαφορετικους τροπους κ οχι με την αλλαγη του Αντεπαγιορ Μπακαγιοκο που ως εκεινο το σημειο ηταν λασπη(αλλωστε τα τελευταια 30 λεπτα ο ΠΑΟΚ επαιζε με γιομες κ ηθελε γομαρια μες την περιοχη). Οσο για τον βαζελο επρεπε να παρει το πρωταθλημα γιατι οι εταιριες βγενοπουλου με κυριοτερη την Μarfin συνεργαζονται με σχεδον ολες τις ομαδες αλλα εντεχνως ,απο ...ομαδες συνοικιας που εχουν την προπαγανδα ως το υπερτατο οπλο, φαινονται μονο οι χορηγιες στον ΠΑΟΚ. Αλλωστε πριν το γκολ του Καραγκουνα ο Ιβιτς εχασε κεφαλια. Πιστευεις οτι θα μας εβαζαν δυο γκολ οπως πιστευεις και για την αεκ οτι θα βαζε γκολ με 9?
Στο θεμα ΓΚΑΡΣΙΑ. Ναι, κανει μαλακιες, ναι κρεμασε την ομαδα, ναι ειναι ψυχακιας ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!
Δν μπορει να αλλαξει τωρα, τα ιδια εκανε σε ολη την καριερα του κ με αυτο το βιογραφικο τον πηραμε. Θα ειναι αστεια η δικαιολογια να τον διωξεις λεγοντας πως παιρνει κοκκινες γιατι ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ!!!
Ο Ροι Κιν, αρχηγος της Μαν Γιου, εδωσε ξυλο και κυνηγησε αντιπαλους και εφαγε τιμωριες οσες δε φανταζεσαι. Οταν ρωτησαν τον σερ Αλεξ με ποιον παικτη θα ξαναξεκινουσε την αυτοκρατορια του η απαντηση ηταν μια: με τον ΡΟΙ ΚΙΝ φυσικα. Γιατι μονο με τετοιους παικτες μς προσωπικοτητα μπορεις να χτισεις ομαδα!!! Οχι με οκκα, καφε και αλλες μιξες...
Τελος, για τον Ζαγορακη, επειδη βλεπουμε τα πραματα απο πιο κοντινη αποσταση, η κριτικη υπαρχει και οσο ανεβαινεις τα σκαλια θα γινεται και περισσοτερη. Γιατι μονο με κριτικη μπορεις να προκοψεις αλλιως θα ζεις στον δικο σου κοσμο. Σκουληκι δν γινεσαι με μια φωνη μονο!!! Πρεπει να διαχωρισουμε, ομως την κριτικη απο την κλασσικη μιζερια και γκρινια που εχει ο καθε κομπλεξικος. Ετσι δε θα πας μπροστα ποτε. Βγηκες δευτερος και ο αλλος σκεφτεται υποπτα... ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΠΑΟΚ και βγηκε 2ος? Κατι εγινε?
Πως μπορεσε ο ΠΑΟΚ και εβαλε 4 στον γαυρο κ σηκωσε κυπελλο? κατι εγινε
Κ στην τελικη αν μια στις 1000 παριυμε καποτε πρωταθλημα κατι θα εχει γινει? Ετσι βγαζουμε τα ματια μας
Και τελος, ειναι απολυτως φυσικο να εχω περισσοτερο εμπιστοσυνη στον ΤΕΟ παρα στα λαμογια που λυμαινοταν τοσο καιρο την ομαδα. Δεν το δικαιουται πιστευεις? Εμπιστοσυνη ΝΑΙ, ΤΥΦΛΗ ΠΟΤΕ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Αυτα... τα υπολοιπα να τα πουμε απο κοντα γιατι γαμηθηκα να γραφω!