Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΒΑΡΥ ΜΕΤΑΛΛΟ...

Είναι υπέροχο το συναίσθημα που νιώθεις τον τελευταίο καιρό σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Να βλέπεις την ομάδα σου να χάνει ευκαιρία στο '92 και να έχεις ελπίδες πως στο υπόλοιπο μισό λεπτό κάτι μπορείς να κάνεις. Η ομάδα ήταν τυχερή. Αλλά όπως είπε και ο προπονητής, την τύχη ΜΟΝΟ ΕΣΥ την προκαλείς.
Εκτός από τύχη χρειάζεται και αυτό που δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια. Αυτό που μας υποσχέθηκαν το καλοκαίρι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία. ΜΕΤΑΛΛΟ !!!!
Σπάζοντας κάθε προσωπικό ρεκόρ, η ομάδα βρίσκεται δεύτερη έπειτα από 24 χρόνια!!!
Παρόλα αυτά όμως, ακόμα υπάρχουν φωνές ... στα ερτζιανά που κράζουν κυρίως τον προπονητή και μετά την ομάδα. Κριτική κάνουμε όλοι γιατί πιστεύουμε σ'αυτήν την ομάδα. Άλλο κριτική, όμως, και άλλο το old time classic: ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕ!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕ!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕ!!!! ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΡΕΕΕ!!! Χρέωση: 1.19 EURO/SMS (Φ.Π.Α. 19% συμπεριλαμβάνεται)

Στο μπάσκετ, τα παιδιά μας κάνανε να νιώσουμε περήφανα αλλά και άσχημα. Και με το δίκιο τους. Γιατί μπορεί να μας πούλησαν παπά το καλοκαίρι, τα διαρκείας όμως είναι 3000 και παραπάνω. Και στο ματς με τον Παναθηναικό (όπως και σε όλα τα άλλα) , το παλατάκι έιχε 1500 άτομα. Μπράβο τους λοιπόν, που τα κατάφεραν μόνοι τους χωρίς κανέναν δίπλα τους.

ΥΓ1: Όπως πήραμε όλοι χαμπαρι μπήκαμε σε περίοδο εκλογών. Όλοι νιώσαμε μια ανατριχίλα βλέποντας σε πρωτοσέλιδο τα φαντάσματα του παρελθόντος. Όλοι θέλουνε να βγούνε μια φωτογραφία με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Θόδωρα. Πρέπει να προσέξει παραπάνω όμως γιατί τα όρνια πάντα βρίσκουν τρόπους για να σε κατασπαράξουν...

ΥΓ2: Μπορεί να μας λένε γραφικούς , μπορεί να μας λένε και μαλάκες. Τα δίκαιά μας,όμως, θα τα διεκδικούμε πάντα στους δρόμους. Γιατί μόνο έτσι νιώθουν ότι τρίζει η καρέκλα τους. Ακόμα και ο ξανθός είπε πως θα αλλάξει τον νόμο. Το ξαναλέμε: εκλογές έρχονται
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...

ΥΓ3: Ριγος νιώσαμε όσοι βρεθήκαμε έξω από τις φυλακές των Διαβατών και φωνάζαμε όλοι μαζί (μέσα κ έξω) συνθήματα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανάσταση στην ζωή μας!

paokepanomi είπε...

Επισης φιλε
Καλη Ανασταση και στα μυαλα μας...