Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ
Η απόφαση της ΠΑΕ να μην δώσει εισιτήρια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον μεταξύ μας αγώνα στην Τούμπα μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Οι 49 σύνδεσμοι που βρέθηκαν στην Τούμπα το καλοκαίρι προτείνανε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παίρνουμε εισιτήρια σε όσα εκτός έδρας ματς είναι δυνατόν και βέβαια να δίνουμε κιόλας. Η απόφαση της ΠΑΕ ήταν θετική, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται το αντίθετο. Οι οικονομικοί λόγοι που επικαλείται η ΠΑΕ για τις νεκρές ζώνες που ζητάει η αστυνομία, μπορούνε να ξεπεραστούνε με μία μικρή αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων της θύρας 4 , την οποία και είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε σαν σύνδεσμοι, γιατί θέλουμε να πηγαίνουμε σε όλα τα εκτός έδρας ματς και ειδικά στα μεγάλα ματς στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ είναι για τα ντέρμπι στην Αθήνα και όχι μόνο για ματς τύπου Θρασύβουλου στη Φυλή και Πανιώνιου στην Νέα Σμύρνη.

Σεβαστή η οικονομική λιτότητα γιατί υπάρχει μεγάλο άνοιγμα, κατανοούμε απόλυτα ότι το πρόστιμο στο ματς με τον Αρη ήταν εκτός προγράμματος ,όλοι καταδικάσαμε τη «μόδα» που θέλει να πηγαίνει στην Τούμπα ο κάθε σουρωμένος και να πετάει γυάλινα μπουκάλια, αλλά πάνω από όλα είμαστε οπαδοί και η ιστορία μας προστάζει να είμαστε παρών όπου και αν παίζει ο ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα.

Υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν στο γήπεδο της Τούμπας είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο κόσμος, όχι η αστυνομία. Η αστυνομία μπορεί να θέλει (και σίγουρα θέλει) να εκκενωθεί ολόκληρη η πόλη της Θεσσαλονίκης για τους οπαδούς του Παναθηναικού, αλλά αυτό δεν γίνεται. Κουμάντο στο σπίτι του (Τούμπα) κάνει ο νοικοκύρης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Όσο για αυτούς που ρωτάνε τι θα γίνει με τους συνοπαδούς μας που έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 7 και γενικά ψάχνουν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη ενέργεια της ΠΑΕ, τους απαντάμε με μεγάλη ευκολία να γίνει ότι ακριβώς θα συνέβαινε στην περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεχότανε τα εισιτήρια που τους προτείναμε.

Υ.Γ. Η παραπάνω ανακοίνωση συντάχτηκε ύστερα από ομόφωνη απόφαση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ και κατόπιν τηλεφωνικής έγκρισης των συνδέσμων της επαρχίας.

πηγη: www.paokgate4.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: