Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Ανακοίνωση Συντονιστικής ΣΦ ΠΑΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε με ιδιαίτερο εκνευρισμό, δημοσιεύματα που ξεφεύγουν από τα όρια της κριτικής των έργων της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά προσπαθούν να σπιλώσουν τα πρόσωπα που την αποτελούν, με αναφορές που φτάνουν στα όρια της προσβολής οικογενειακών τους προσώπων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι συγγραφείς αυτών των δημοσιευμάτων, είχαν συνηθίσει σε μιας μορφής ανταποδοτικότητας με προηγούμενες διοικήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νοιώθουν άβολα με την παρούσα κατάσταση που δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο και νομίζουν πως χτυπώντας αλήτικα κάτω από την ζώνη, θα καταφέρουν να πλήξουν την αξιοπιστία των μελών της διοίκησης στα μάτια του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού και θα της δημιουργήσουν προβλήματα.

Όσοι αρέσκονται σε κείμενα λάσπης και λαμβάνουν την «απάθεια» με την οποία αντιμετωπίζουμε τα εν λόγω δημοσιεύματα (που συνεχίζονται εδώ και καιρό), ως αδυναμία αντίδρασης μας σε αυτά, αλλά και στους συγγραφείς τους, κάνουν τεράστιο λάθος.

Θα τους προειδοποιήσουμε για πρώτη και τελευταία φορά. Σταματήστε τα αλήτικα δημοσιεύματα και ασχοληθείτε με υπεύθυνη κριτική που θα αφορά μόνο τα πεπραγμένα των έργων της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε αντίθετη περίπτωση, να είστε βέβαιοι πως θα μας βρείτε μπροστά σας.

Προτρέπουμε την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να συνεχίσει απτόητη τα προσπάθεια της, χωρίς να υπολογίζει τα όσα με δόλο και ψευδώς της καταμαρτυρούν ανθρωποειδή, που θέλουν να εμφανίζουν τους εαυτούς τους ως τιμητές της αλήθειας και της ενημέρωσης. Θα είμαστε πάντα μαζί της, σε όποιο πεδίο μάχης μας καλέσει.




ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: