Τρίτη, 27 Μαΐου 2008

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ 49 Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 24/5/08

Το Σάββατο στις 24/5/08 συγκεντρώθηκαν 49 οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούνε την ομάδα μας και το σύνολο του κόσμου της. Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες 49 σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ εκ των οποίων οι 46 είναι στεγασμένοι και οι 3 είναι θέμα χρόνου να βρούνε γραφεία. Μέσα από τις δημοκρατικές διεργασίες της συνέλευσης αποφασίστηκαν ομόφωνα και σε ενωτικό ΠΑΟΚτσήδικο κλίμα τα εξής:

-) Θα αναγνωρίζονται σαν οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, όσοι σύνδεσμοι στεγάζονται σε δικά τους γραφεία και έχουν παρουσία στα γήπεδα που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ. Τέλος σε συνδέσμους-καφενεία και συνδέσμους-μαγαζιά.

-) Καμία ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκπομπή δεν εκφράζει τους οργανωμένους συνδέσμους του ΠΑΟΚ. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει τις προσωπικές απόψεις του σε τηλεόραση και ραδιόφωνα, δεν έχουμε δικαίωμα να απαγορεύσουμε τίποτα και σε κανέναν αφού έτσι και αλλιώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος, αλλά διευκρινίζουμε ότι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία σχέση και καμία ευθύνη με όσα λέγονται στις εν λόγω εκπομπές.

-) Δεν μας καλύπτει η διοίκηση του Κατσαρή στον ΑΣ ΠΑΟΚ και για αυτό ζητάμε την άμεση παραίτηση της. Η εξευτελιστική πορεία του τμήματος μπάσκετ, που έφτασε στο τραγικό σημείο να παίζει την παραμονή της στην τελευταία αγωνιστική καθώς και ο μαρασμός αρκετών τμημάτων του ΑΣ είναι οι κύριοι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εμείς θα επιβάλλουμε την επόμενη διοίκηση του ΑΣ, αφού κάτι τέτοιο είναι πολύ μακριά από τις προθέσεις μας και την οπαδική μας συνείδηση.

-) Για το τμήμα μπάσκετ αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση που προκύψει διοίκηση πρωτοδικείου, αυτή να απαρτίζεται από νέα και άφθαρτα πρόσωπα που δεν θα έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες διοικήσεις.

-) Μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

-) Γίνονται συζητήσεις στην Αθήνα για την ισχυροποίηση του ιστορικού Πανελλήνιου Σ.Φ. ΠΑΟΚ που ήταν, είναι και θα είναι η πρεσβεία μας εδώ και δεκαετίες στην πόλη της Αθήνας.

-) Αναγνωρίστηκε σαν οργανωμένος σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην περιοχή των Συκεών μόνο το club ΠΑΟΚ Συκεών.

-) Αναγνωρίστηκε σαν οργανωμένος σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην πόλη της Πτολεμαΐδας μόνο το club ΠΑΟΚ Φούτρε.

-) Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για την κατάργηση του χουντικού νόμου Ορφανού και την ματαίωση της ψήφισης των επερχόμενων και ακόμα σκληρότερων μέτρων Ιωαννίδη.

-) Θα οριστούνε 2 εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα ΜΜΕ και τα ονόματα των εκπροσώπων θα ανακοινωθούνε δημόσια μόλις αποφασιστούνε οι κατάλληλοι για αυτή τη θέση.

Αυτές οι αποφάσεις θα πρέπει να γίνουν σεβαστές από όλους αφού ελήφθησαν ομόφωνα και δημοκρατικά. και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του συνδεσμιακού κινήματος και κατά επέκταση του μεγάλου και λατρεμένου μας ΠΑΟΚ.

ΟΙ 49 Σ.Φ. ΠΑΟΚ που ήταν παρόντες στην Τούμπα στις 24/5/08

πηγη: www.paokgate4.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: