Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚΚαι πάλι ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!
Μόνο αυτός ο λαός μας κάνει περήφανους δεκαετίες τώρα...
ούτε τρόπαια, ούτε βαθμοί, ουτε μπάλα...

Χιλιόμετρα κάναμε πάλι....

Οσο κουραστικό και κλισέ αν ακούγεται ... ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!

ΥΓ1: Το ότι δεν παίζουμε μπάλα δεν σημαίνει πως ο κάθε τυχαιος διαιτητής μπορεί να κάνει σμπαράλια τα νεύρα μας (κυρίως με Πανιώνιο). Αλλά είμαστε τόσο Ευρωπαίοι που δεν ασχολούμαστε μ' αυτό επειδή οι εμφανίσεις της ομάδας είναι χάλια και άμα πεις κουβέντα θα σε πούνε κλασικά ...γραφικό! (Άσχετα που όλες οι φυλλάδες έχουν τεράστια πρωτοσέλιδα για σφαγές των μεγάλων ομάδων από κάτι ...Καβάλες!!!)

ΥΓ2: Τελικά θα μας τρελάνει όλους... ξέρει μπάλα... του βρήκαμε άλλο κουσούρι όμως... δεν πανυγηρίζει τα γκολ της ομάδας με τους συμπαίκτες του....

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΟ ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, ανακοινώνει στα μέλη του ότι τα εισιτήρια διαρκείας WHITE του μπάσκετ, προσφέρονται από την τιμή των 80 € σ' αυτήν των 60.
Καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου από τις 19:00 και μετά. Απαραίτητη η φωτοτυπία ταυτότητας.

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ...

ΤΟΥΜΠΑ ΙΡΑΝ - ΠΑΟΚ ΤΑΛΙΜΠΑΝ !!!


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΠΑΕ ΠΑΟΚ", Αρ. ΜΑΕ 99130/06Β/86/77, σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 "Περί Ανωνύμων Εταιριών" όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 14η Σεπτεμβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (Παλατάκι), Αντώνη Τρίτση 12, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Διερεύνηση δυνατότητας εκλογής αιρετής διοίκησης - εκλογή αιρετής διοίκησης.
  • Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 6 Κ.Ν. 2190/20.
  • Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
  • Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 "Περί Ανωνύμων Εταιριών", όπως ισχύει και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους ή τους προσωρινούς τίτλους τους, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας- Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Οι Μέτοχοι για τους οποίους δεν έχουν εκδοθεί ή δεν έχουν παραλάβει τίτλους μετοχών, δικαιούνται συμμετοχή και ψήφο στην παρούσα Γενική Συνέλευση.


Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΖΑΠΟΡΟΖΙΕ 30
ΠΑΟΚ 30
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 8-9, 13-15 (ημχ.), 19-19, 22-24, 30-30
ΖΑΠΟΡΟΖΙΕ (Γιάσεσλαβ Ντιντουτσένκο): Μπούρκα, Γκουρκόφσκι 1, Κόμοκ, Κοντσαντίνοφ 4, Κριβτσίκοφ 2, Κισίλ 2, Λιουμπτσένκο 7, Μογκίλκα 2, Νάταλιουκ, Οστρούτσκο, Πεντάν 7, Πετρίτσκο, Στετσούρα 5, Ζβιέζντοφ.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αποστολίδης, Χατζηγιαννίδης, Ευαγγελίδης 6, Γουργούμης, Γκρουμπάνοφ 5, Κοκκώνης 8, Κόμινεκ, Μαραγκός, Μισυρλής, Ναουμίδης 1, Παλάσκας, Πετρίδης, Ριγανάς 6, Σαουλίδης 1, Σεβαστίδης, Τσακίρης 3. Διαιτητές: Κέκες- Κέκες (Ουγγαρία), Παρατηρητής: Ρούντιν (Ελβετία). Δίλεπτα: 5-6, Πέναλτι: ½-1/3.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ 62-59 3
2. Ζαπορόζιε 56-53 3
3. ΣΠΕ Στροβόλου 52-58 0

http://hatzi-handball.blogspot.com/2009/09/blog-post_8137.html


Πλέον ανήκουμε στον Α Όμιλο:

Group A
RUS Chekhovskie Medvedi
FRA Montpellier HB
ESP Pevafersa Valladolid
HUN Pick Szeged
ROU HCM Constanta
GRE A.C. PAOK


Το πρόγραμμα αναλυτικά: http://www.ehfcl.com/men/2009-10/overview

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

Για να ξεφύγουμε από την μιζέρια που μας δέρνει...