Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

* Πριν από ένα χρόνο επιστρέφοντας από τουρνουά στα Βριλήσσια, ο Παντελής μετά από τροχαίο ατύχημα έχασε τον πατέρα του, και ο ίδιος νοσηλεύεται σε κλινική αποκατάστασης όντας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Για το λόγο ότι τα έξοδα νοσηλείας είναι πολύ υψηλά, διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση με τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά προς αυτή την κατεύθυνση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε στο LINK .

* Ακόμη ένας παίκτης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας έχασε τον γονιό του. Συλλυπητήρια στον Bruno Cirillo για τον χαμό του πατέρα του . Κουράγιο σ'αυτόν και την οικογένειά του.

* Στο μπάσκετ κερδίσαμε το Μαρούσι με 75-72 μέσα στο παλατάκι. Η νίκη αυτή μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση καθώς δεν μπορέσαμε να καλύψουμε την διαφορά των 5 πόντων λόγω επιπολαιότητας στα τελευταία 35 δευτερόλεπτα .Η παρουσία 4 χιλιάδων οπαδών μας, έδωσε ρυθμό και πάθος στους παίκτες μας , οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την μέχρι στιγμής προσπάθειά τους. Ευελπιστούμε η χθεσινή εικόνα των κερκίδων να είναι μόνιμη από εδώ και στο εξής. Επόμενος αντίπαλος ο Ηλυσιακός μέσα στο παλατάκι.

* Στο βόλεϊ κερδίσαμε τον Ηρακλή με 3-2 σετ και εξασφαλίσαμε την είσοδο στην τετράδα μετά από πολλά χρόνια. Η ομάδα έχει μπροστά της τα play off και επιβάλλεται ο κόσμος να δώσει το παρών και να δώσει ώθηση στα παιδιά .

* Η ομάδα χάντμπολ ήρθε ισόπαλη με τη ΧΑΝΘ 31-31 . Η πρώτη θέση δύσκολα θα κατακτηθεί στην κανονική περίοδο, όμως η τιμωρία των 10 αγωνιστικών έχει τελειώσει και έχουμε χρέος να χειροκροτήσουμε την πιο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ομάδα των τελευταίων ετών σε συλλογικό επίπεδο, και να προετοιμαστούμε για τα play off.

* Για ακόμη μία φορά είδαμε πως το σάπιο σύστημα του ποδοσφαίρου σ'έχει γραμμένο . Και είναι λογικό, γιατί όταν τρωγόμαστε με το παραμικρό ,αλλά κυρίως όταν η διοίκησή της ομάδας είναι χαμηλών τόνων για το ..... καλό του αθλήματος , τότε η κάθε ΕΠΟ θα σε ξεφτιλίζει τόσες φορές που στο τέλος θα γίνεται συνήθεια και ανάξιο σχολιασμού. Το σύστημα δεν πολεμάται με το σταυρό στο χέρι. Περιμένουμε η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ('' Πλέον μας έχετε απέναντί σας...'') να γίνει επιτέλους πραγματικότητα . Πλέον, η παρουσία του Πιλάβιου και κάθε άλλου φλώρου στα V.I.P της Τούμπας μοιάζει με ανέκδοτο.... Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ στο LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια: