Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Για πρώτη φορά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ και από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, αλλά και μέσω internet. Είναι η πρώτη φορά που ξεκινά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη διαδικασία αγορών μέσω Internet, αρχικά για εισιτήρια διαρκείας και στη συνέχεια για απλά εισιτήρια αγώνων και αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα (μπουτίκ/e-shop) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υλοποιώντας την απαίτηση χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.



Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει επίσης ότι οι πρώτοι χίλιοι (1.000) φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 θα παραλάβουν (εντελώς ΔΩΡΕΑΝ) και μία φανέλα του ΠΑΟΚ με τον αριθμό «7» και το όνομα του Μπάνε Πρέλεβιτς, αυθεντική ρέπλικα από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης που έγινε το 1991 στη Γενεύη. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, αφορά και τις αγορές μέσω internet και θα ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.



Από φέτος οι προσκλήσεις θα καταργηθούν και όλοι χωρίς καμία εξαίρεση, με πρώτους τους διοικούντες, θα μπαίνουν στο γήπεδο μόνο με εισιτήριο διαρκείας. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα δυσαρεστήσει πάρα πολλούς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αυτή την στιγμή ανάγκη την έμπρακτη στήριξη όλων.



Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 είναι…



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




ΔΙΑΖΩΜΑ


ΤΙΜΗ

BLACK (Συνδέσμων)


Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου


75€

WHITE


Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου


95€

VIP 5, 6, 7 & 8


108, 109, 110, 111


200€

VIP 1 & 4


VIP 1 & 4


500€

VIP 2 & 3


VIP 2 & 3


1.500€

VIP GOLD


VIP GOLD


3.000€



Από φέτος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το τμήμα Μάρκετινγκ, προχώρησαν στην δημιουργία ενός ειδικού προγράμματος με την επωνυμία «οι 300 του ΠΑΟΚ», με ανταποδοτικά οφέλη για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, με την παρουσία τους στο γήπεδο, την προβολή της επιχείρησής τους και μία αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας με την ομάδα.



Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 περιλαμβάνει…

* Ολους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την κανονική περίοδο και την 1η φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 για την περίοδο 2011-2012
* Τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα συμμετέχει η ομάδα (Euroleague ή Eurocup)

Δεν περιλαμβάνονται…

* Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας
* Η 2η και 3η φάση των πλέι οφ



ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

1.Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, θα διατίθενται από την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 προς όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

2.Οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους και θα έχουν προτεραιότητα από την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011. Και οι θέσεις των παλαιών κατόχων (όσες δεν θα έχουν ανανεωθεί ως τις 19/8/2011) θα είναι διαθέσιμες από τις 22/8/2011.



ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1.Για παλαιούς κατόχους: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας (Εθνική Κάρτα Φιλάθλου) της σεζόν 2010-2011. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.

2.Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.



ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12 διατίθενται από…

1.Τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ως εξής…

Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-20.00

2.Internet

3.Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ (Μόνο για μέλη των συνδέσμων)



ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1.Κανονικά

2.Συνδέσμων

3.Ανεργοι, Φοιτητές και Μαθητές: Τα εισιτήρια αυτής της κατηγορίας κοστίζουν 75€. Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας αυτής της κατηγορίας, απαιτείται και η προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών (κάρτα ανεργίας, βεβαίωση ΟΑΕΔ, βεβαίωση σπουδών-πάσο).



ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.Μετρητά

2.Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμές έως 6 άτοκες δόσεις (μόνο για συναλλαγές από το PAOK Sports Arena). Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, εκτός DINERS, AMERICAN EXPRESS.

3.Κατάθεση σε λογαριασμό ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (για σχετικές λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ).



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

1.Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή

2.Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους (π.χ: τα μισά με μετρητά και τα μισά με πιστωτική κάρτα)

3.Στις αγορές μέσω Internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης, ούτε και η ακύρωση της συναλλαγής.

4.Τα εισιτήρια διαρκείας για τις κατηγορίες VIP 1,2,3,4,5,6,7,8 και VIP GOLD, περιλαμβάνουν όλους ανεξαιρέτως τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 σε Ελληνικό Πρωτάθλημα (Α1) και Ευρώπη (Euroleague ή Eurocup).



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ.2310-472551, 2310-472561, email: paokbc@otenet.gr). Πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και στην ιστοσελίδα www.paokbc.gr

Από φέτος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εγκαινιάζει και μία ακόμη μορφή επικοινωνίας, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να εκφράσουν τις ιδέες τους, τις προτάσεις τους, αλλά και τα παράπονά τους, στέλνοντας email στη διεύθυνση marketing@paokbc.gr.


LINK

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

Παίρνουμε μαθήματα από τον πρωθυπουργό της χώρας
Η ειλικρίνεια σε όλο της το μεγαλείο....

Αλλά μη μιλαέι κανείς για το καλό του ΠΑΟΚ.
Όποιος να 'ούμε παίκτης δε γουστάρει παίρνει μπούλο να ΄ούμε.
Απλήρωτος να 'ούμε.... έτοιμος για προσφυγή.
Το γατάκι ο βιτόλο φταίει, δεν το πήρατε ακόμα χαμπάρι ή να ταΐσουμε κι άλλο σανό?
Τζάμπα γιατί Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ........... (χωρις κρεμμύδι)





Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

PAOK FANS Τεύχος Ioυνίου 2011 Νο7

PAOK FANS Τεύχος Ioυνίου 2011 Νο7

Aνέβηκε το 7ο τεύχος του περιοδικού για τον μήνα Ιούνιο.
Το τεύχος έχει ύφος ανασκόπησης της σαιζόν που πέρασε.
Ανασκόπηση οπαδική,ευρωπαική,αγωνιστική κτλ.

Το περιοδικό δεν θα κυκλοφορήσει για τους επόμενους 2 μήνες αλλά οι διακοπές μας θα γίνουν στις γαλαρίες των λεωφορείων και για εξωτικούς προορισμούς επιλέξαμε κάθε λογής γήπεδο...

LINK


Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑ 4


Οι εντολοδόχοι προδότες του κοινοβουλίου πρέπει να κρεμαστούν στην πλατεία συντάγματος ύστερα από παραδειγματικό βασανισμό, αφού είναι ένοχοι για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Ειλικρινά περιμένουμε την ώρα που κάποιος απεγνωσμένος, αντί να οδηγηθεί στην αυτοχειρία, θα αποφασίσει να αυτοδικήσει στέλνοντας στο διάολο κάποιον πολιτικό.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ούτε από τους γερμανοτσολιάδες πολιτικούς που μαζί με όλο το σκυλολόι τους, μπάτσους και παρακρατικούς, θα προσπαθήσουν να φέρουν εις πέρας το σχέδιο της υποδούλωσης του ελληνικού λαού, αλλά ούτε και από τον απλό κόσμο που βλέπει ότι ο μόνος δρόμος για να αποφευχεί η επέλαση της “δημοκρατίας” είναι να βγει στους δρόμους και να αντισταθεί, με κάθε μέσο.

Άρα είναι βέβαιο ότι θα επέλθει η σύγκρουση. “Σημασία δεν έχει η πτώση αλλά η πρόσκρουση” όπως ξεκινάει η προφητική ταινία “Το μίσος”. Γιαυτό ο κόσμος ας το πάρει χαμπάρι και ας προετοιμαστεί κατάλληλα, γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει όπως έδειξαν τα προχθεσινά γεγονότα.


Στις 29-06 η Αθήνα χόρεψε σε μνημονιακούς ρυθμούς το χορό των ληγμένων χημικών, των ασφυξιογόνων και των αυτοσχέδιων εκρηκτικών της ελληνικής αστυνομίας. Είδαμε άτομα ανήμπορα να αντιδράσουν να χτυπιούνται αναίτια με το γκλομπ ανάποδα (τι παράξενο…), ηλικιωμένους να μην μπορούν να πάρουν ανάσα, διαδηλωτές να βγάζουν αφρούς από το στόμα λιπόθυμοι, μην αντέχοντας τον καρκίνο που εξαπέλυαν οι «προστάτες της δημοκρατίας».

Οι πολιτικοί και οι αστυνομικοί ενός κράτους άλλωστε που τόσα χρόνια βασίζεται στην κλεψιά, τη λαμογιά και τη βαρβαρότητα, δεν θα μπορούσαν να διέπονται από διαφορετικές αξίες. Οι μεν, σε μία μέρα υποθήκευσαν το μέλλον εκατομμυρίων Ελλήνων βυθίζοντας τη χώρα ακόμη πιο βαθιά στο βούρκο και καταργώντας κατακτήσεις των εργαζομένων που έχουν επιτευχθεί με φόρο αίματος. Οι δε, ξεπέρασαν ακόμη και τους ίδιους τους αξεπέραστους εαυτούς αφού μετέτρεψαν την Πλατεία Συντάγματος σε θάλαμο αερίων, κάνοντας ακόμη και τον χημικό Αλί να μοιάζει μπροστά τους με παιδάκι. Κοπανούσαν αδιακρίτως, επέστρεφαν σωρηδόν πέτρες και βεγγαλικά σε διαδηλωτές χωρίς εξάρτηση, πετούσαν με μίσος πέτρες σε άνδρες του ιατρείου πρώτων βοηθειών οι οποίοι κουνούσαν επιδεικτικά μπροστά τους τη σημαία του ερυθρού σταυρού και προκαλούσαν συνεχώς. Μόνος στόχος αυτών και των σοσια-ληστών προϊσταμένων τους η εκκένωση της Πλατείας από τους ανθρώπους που σθεναρά εδώ και τόσες μέρες αντιστέκονται στην προσπάθεια καταστροφής της ζωής τους.

Οι «προστάτες της δημοκρατίας» αν και έφτασαν έπειτα από πολύωρη προσπάθεια στα σκαλιά του μετρό, πετώντας χημικά σε κλειστό χώρο στον οποίο και ήξεραν ότι λειτουργεί κέντρο πρώτων βοηθειών (αφού το πρώτο που βρισκόταν στην Πλατεία κατάφεραν να το διαλύσουν) δεν ολοκλήρωσαν τελικά το σκοπό τους καθώς απωθήθηκαν από τη μάζα των διαδηλωτών. Είμαστε σίγουροι πως αυτή η μέρα θα μείνει στην ιστορία, δυστυχώς όχι επειδή επετεύχθη η καταψήφιση του «μεσοπρόθεσμου», αλλά επειδή μας έδειξε εκτός των άλλων πως υπάρχει ελπίδα. Την είδαμε στα μάτια των διαδηλωτών ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλλου, που υπέμειναν καρτερικά την συνεχή επίθεση επειδή «η Πλατεία είναι δικιά μας, δεν θα μας την πάρουν, είμαστε περισσότεροι από αυτούς». Την ακούσαμε στα τύμπανα που δεν σταμάτησαν να παίζουν συντροφεύοντας τις ιαχές του κοινωνικού πολέμου. Τη μυρίσαμε στον καθαρό αέρα που φίλτραραν οι αντιασφυξιογόνες. Τη γευτήκαμε με το ψέκασμα των Maalox στο στόμα.


Ως οπαδοί του ΠΑΟΚ, του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα έχουμε νοιώσει στο πετσί μας άπειρες φορές την αδικία του κράτους, την ανισονομία αλλά και την αστυνομική βαρβαρότητα. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν παρά να είμαστε αντίθετοι στην καταλήστευση των ζωών μας! Να είμαστε αλληλέγγυοι στις Πλατείες και παρόντες στους χώρους που υπάρχουν και δρουν καθημερινά αγωνιζόμενοι άνθρωποι.

Ο αγώνας συνεχίζεται…

www.paokgate4.gr