Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, ενημερώνει τα μέλη του ότι οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας του ΜΠΑΣΚΕΤ συνεχίζονται έως και τις 14 Οκτωβρίου 2010. Η τιμή τους είναι 50 € και συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρώπης.

Στήριξη στο μοναδικό άθλημα που μας έδωσε τόσες απανωτές χαρές σε Ελλάδα και Ευρώπη και κράτησε τον κόσμο ενωμένο και σε εγρήγορση κατά τα πέτρινα ποδοσφαιρικά χρόνια του ’90.


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!!!!


ΥΓ. Στο ποδόσφαιρο, το μυαλό μας στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ και μετά στις γειτονιές....

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΜΕ, όπως μας αξίζουν....



''Γραφειοκρατική παράλειψη'' η μια φυλλάδα
''Ο β. παπαγεωργόπουλος έβαλε τα πράματα στη θέση τους '', η άλλη φυλλάδα....

Αν ο ''εχθρός'' ήταν αθηναίος, τώρα θα 'χαμε ....επανάσταση !!!!

σχετικό άρθρο στο paokgate4.gr

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΕΙΔΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Για περισσότερα είδη πατήστε στη σελίδα '' ΜΠΟΥΤΙΚ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ''

ΤΙΜΗ: 10€



http://img831.imageshack.us/img831/5230/tshirtleyteriasta5aderf.jpg




http://img443.imageshack.us/img443/2664/tshirtstormovereurope.jpg

EAST SIDE

TIMH: 10€

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 4

16/9/2010 - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 5

5 οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να βρίσκονται προφυλακιστέοι για κάποια γεγονότα που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν μία τέτοια συμπεριφορά από τις ελληνικές αρχές. Οι κινητοποιήσεις που έγιναν σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς στους 5, δεν είχανε το μαζικό χαρακτήρα που περιμέναμε σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μας πτοήσει. Σίγουρα όμως πρέπει να μας προβληματίσει.
Έγιναν κάποια γεγονότα στον Αγιο Αθανάσιο που όπως μας πληροφορήσανε είχανε σαν αποτέλεσμα ένα σπασμένο τζάμι. Με βάση αυτά τα γεγονότα και τίποτε άλλο προφυλακίστηκαν οι 5 συνοπαδοί μας. Καμία συμμετοχή των 5 δεν αποδείχτηκε σε άλλα επεισόδια, άσχετα με το τι γράψανε κάποιες φυλλάδες. Και όμως 5 άτομα βρίσκονται προφυλακιστέοι. Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα και απευθυνόμαστε κυρίως στον μέσο οπαδό του ΠΑΟΚ. Στον όχι και τόσο ενεργό, σε αυτόν που εξαιτίας των οικογενειακών ή επαγγελματικών του υποχρεώσεων μπορεί απλά να πηγαίνει κάθε 2 εβδομάδες στην Τούμπα και να βλέπει τον ΠΑΟΚ.

Ακόμα και όταν παρουσιάζονται θέματα βίας, ο μέσος ΠΑΟΚτσής δεν πρέπει να παρασύρεται από διάφορους καραγκιόζηδες - ρουφιάνους των ραδιοφώνων ή να παίρνει σαν δεδομένο πως οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της χώρας είναι αντικειμενικές. Η αστυνομία και οι δικαστές μας λανσάρουνε την δική τους εκδοχή, που πολλές φορές προκαλεί και μάλιστα βάναυσα το κοινό αίσθημα. Για παράδειγμα τη στιγμή που όλη η χώρα έβλεπε έναν νεαρό Κύπριο φοιτητή να ξυλοκοπείται βάναυσα στο Σιντριβάνι από μερικούς ασφαλίτες, ενώ δεκάδες ένστολοι παρακολουθούσαν το θέαμα και τρώγανε σπόρια, η επίσημη εκδοχή της αστυνομίας για το συμβάν ήταν πως ο νεαρός έπεσε πάνω στη ζαρντινιέρα.

Εμείς σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 δεν ανήκουμε σε αυτούς που καταδικάζουν απερίφραστα κάθε μορφή βίας. Επίσης δεν ανήκουμε σε αυτούς που επιδοκιμάζουν κάθε μορφή βίας. Η χρόνια ενασχόληση μας με τον ΠΑΟΚ, μας έχει μάθει καλά πως οι ακραίες καταστάσεις προκαλούνε ακραίες αντιδράσεις. Ακόμα όμως και σε περιπτώσεις βίας πρέπει να απαιτούμε ισονομία, δικαιοσύνη και αναλογικότητα στις ποινές. Δεν είναι δυνατόν για κάποια μικροεπεισόδια χωρίς καθόλου τραυματίες και με υλικές ζημιές, ένα σπασμένο τζάμι, να κρίνονται προφυλακιστέοι 5 άνθρωποι. Το μόνο ανάλογο περιστατικό που θυμόμαστε στη νεότερη ιστορία της πόλης με τόσες πολλές προφυλακίσεις είναι τον Ιούνιο του 2003, όταν προφυλακίστηκαν 7 διαδηλωτές, επειδή οι αρχές τους χρεώσανε συμμετοχή στα εκτεταμένα επεισόδια που είχανε προκύψει και είχανε σαν αποτέλεσμα καμένες τράπεζες και πάρα πολλές υλικές ζημιές. Η σύγκριση ανάμεσα στα 2 περιστατικά είναι τουλάχιστον αστεία

Επειδή θεωρούμε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανήκουνε στους σκεφτόμενους ανθρώπους και όχι στα φυτά που λογής λογής κατακλύζουνε την καθημερινότητά μας, θα θέλαμε να παραθέσουμε από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς τα γεγονότα ώστε να βγάλουνε όλοι τα συμπεράσματά τους. Ξεκινήσαμε με την πρόταση του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης που έλεγε να μην παίρνουνε εισιτήρια οι σύνδεσμοι. ’ραγε ο αντίστοιχος της Αθήνας ή της Πάτρας ή του Ηρακλείου έπραξε το ίδιο; Η απάντηση είναι γνωστή. Ακολούθησε η προκλητική προφυλάκιση των 5 συνοπαδών μας. Τα είπαμε παραπάνω. Στο Βήμα που κυκλοφόρησε στις 15/9/2010 υπήρχε μία σελίδα που ανέφερε ότι ο υπουργός δικαιοσύνης είναι έτοιμος να επαναφέρει το χουντικό ιδιώνυμο του Ορφανού για να πατάξει τη βία των γηπέδων. Αυτό που έστειλε στη φυλακή τόσους οπαδούς μας για αστείους λόγους και που τόσο πολεμήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς. Για να μην αναφέρουμε τα περσινά περιστατικά που δεν είναι και λίγα.. Όπως για παράδειγμα στη Λειβαδιά όπου το λεωφορείο της 4 περικυκλώθηκε από δεκάδες αστυνομικούς που δεν μας επέτρεψαν να ξεκινήσουμε καν, παρόλο που η τοπική ομάδα μας έδινε εισιτήρια, όπως στα Τρίκαλα όπου η τοπική αστυνομία προτίμησε να αιματοκυλίσει την πόλη, παρά να μπούμε 100 άτομα στο γήπεδο για τον αγώνα μπάσκετ, άσχετα αν μετά από εμάς όλοι οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων μπήκανε κανονικά στο γήπεδο των Τρικάλων, όπως στα Γιάννενα όπου σταματούσανε όλα τα αμάξια που είχανε πινακίδες από Θεσσαλονίκη. Τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε.

Εφιστούμε την προσοχή στον μέσο οπαδό του ΠΑΟΚ να μην παρασύρεται τόσο εύκολα από τους καλοθελητές και να έχει εμπιστοσύνη στους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου. Είναι οφθαλμοφανές ότι υπάρχει μια «ιδιαίτερη» συμπεριφορά απέναντί μας και ότι μας προορίζουνε για ιδανικά πειραματόζωα στους άθλιους νόμους και στις πρακτικές που πάνε να περάσουν. Όσο ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν αντιδρά μαζικά απέναντι στις αυθαιρεσίες και στην ανισονομία του κράτους, τόσο θα δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για παρόμοια συμπεριφορά και προς την ομάδα π.χ. ρύθμιση χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία τεράστια οικογένεια και τα μέλη της οφείλουνε να διέπονται από κάποιες αξίες. Η αγωνιστικότητα, η αλληλεγγύη, η αλλεργία στην αδικία, η συμπαράσταση, ο αλληλοσεβασμός ανάμεσα στον κόσμο μας είναι οι αξίες που μας έκαναν να βλέπουμε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες σαν αδερφούς μας άσχετα από ο,τι μας χωρίζει. Και μέσα στους ΠΑΟΚτσήδες υπάρχουν όλες οι κατηγορίες ανθρώπων. Όπως ένας άρρωστος που βρίσκεται στο νοσοκομείο, περιμένει από συγγενείς και φίλους συμπαράσταση και όπως ένας φυλακισμένος περιμένει πως και πως ένα επισκεπτήριο από ένα αγαπημένο του πρόσωπο, έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται και ο κόσμος μας.

Ας μην επιτρέψουμε να δημιουργήσουνε το αίσθημα του φόβου πάνω στο οποίο ποντάρουνε, ώστε να εξαλείψουνε κάθε μορφή αντίδρασης στα επερχόμενα σχέδια τους. Γιατί ο φόβος είναι το μεγάλο τους όπλο και η αποδοχή των πρακτικών κρατικής τρομοκρατίας από το σύνολο του κόσμου ρίχνει νερό στο μύλο τους.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 5

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετά τιμής, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

http://www.paokgate4.gr


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ Δυτικών Συνοικιών για τις συλλήψεις ( 9.9.2010)

Κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι αυτό να αποδειχθεί νόμιμα. Με άλλα λόγια μέχρι να εκδοθεί απόφαση από το δικαστήριο που να τον καταδικάζει αμετάκλητα. Μέχρι τότε όλοι πρέπει να απολαμβάνουν μεταχείριση αθώου.

Το μέτρο της προφυλάκισης που επιβλήθηκε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, κάμπτει το τεκμήριο αθωότητας που περιγράφηκε παραπάνω. Η φιλοσοφία του νομοθέτη είναι να εφαρμόζεται σε τελείως εξαιρετικές περιπτώσεις με στόχο να εξασφαλιστεί η παρουσία του κατηγορουμένου στη δίκη. Δυστυχώς όμως, η πρακτική αυτή λαμβάνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις σε σημείο όπου η προσωρινή κράτηση να θεωρείται πλέον ο κανόνας και εξαίρεση το να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος ή να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Με την επιβολή της προσωρινής κράτησης ουσιαστικά επιβάλλεται ποινή πριν την ποινή! Δηλαδή πριν αυτό αποφασιστεί από το αρμόδιο δικαστήριο. Ο περιορισμός της ελευθερίας ενός ανθρώπου είναι πολύ σοβαρή απόφαση. Ο χρόνος που κυλάει στη φυλακή δεν αναπληρώνεται, η ηθική βλάβη για τον ίδιο και τους δικούς του μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη και το βασικότερο… όλα αυτά μπορεί να τα υποστεί κάποιος ο οποίος είναι πιθανό μετά το δικαστήριο να αφεθεί ελεύθερος είτε επειδή θα αθωωθεί είτε επειδή το δικαστήριο θα του χορηγήσει αναστολή της επιβαλλόμενης ποινής. Αν σκεφτεί λοιπόν κανείς αυτό, ότι το δικαστήριο μπορεί να αφήσει ελεύθερο κάποιον που καταδικάστηκε είναι οξύμωρο το να μπορούν ένας εισαγγελέας μαζί με τον ανακριτή να στείλουν στην φυλακή κάποιον χωρίς να έχει καταδικαστεί.

Όλα τα παραπάνω κάνουν την προσωρινή κράτηση να μοιάζει σαν πράξη «εκδίκησης» ή καλύτερα σαν πράξη άμεσης και γρήγορης απάντησης στο έγκλημα… που όμως δεν είναι βέβαιο και δεν έχει αποδειχθεί ότι τελέστηκε. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση των πέντε φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Γεγονός που δικαιολογημένα ενόχλησε πολλούς.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΚΑΜΑΡΑ

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/09/2010, ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ !!!!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ 09/09/2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Λ Ο Ι ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 20:00

Σήμερα το πρωί το δικαστήριο έκρινε προφυλακιστέους τους 5συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ (απλώς επειδή ήτανε οπαδοί;). Αυτή η ακραία απόφαση δεν θα περάσει έτσι κ είναι καθήκον όλου του λαού ΠΑΟΚ να βρίσκεται στις 8.00μμ έξω από το γήπεδο για μία κατάσταση που μας αφορά όλους.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ανακοινώνει στα μέλη του πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες των ομίλων του UEFA Europa League 2010-2011. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 22/9/2010.


Επίσης, ο Σύνδεσμος ανακοινώνει πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ, οι τιμές των οποίων είναι οι εξής:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΖΩΜΑ
GOLD 1.500€ VIP 2 & 3
SILVER 500€ VIP 1 & 4
BLACK 200€ 108, 109, 110, 111
WHITE 80€ Ολα τα υπόλοιπα διαζώματα
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ''WHITE'' ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 50€ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ (ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ).

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 περιλαμβάνουν..
1.Τους αγώνες πρωταθλήματος της Α1 περιόδου 2010-2011 (κανονική περίοδος και πλέι οφ).
2.Τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ περιόδου 2010-2011.
3.Τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας περιόδου 2010-2011.
Δεν συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας περιόδου 2010-2011.



ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ καταδικάζουν την αναίτια στοχοποίηση του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου που είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη έξι αδερφών μας για κάποια γεγονότα στα οποία συμμετείχαν οπαδοί δύο ομάδων. Όχι μόνο δικάζονται για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά επιπλέον τους χρεώνουν ότι ανεξιχνίαστο έγκλημα έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο από την Λάρισα και πάνωΗ συντονισμένη προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών μας ενάντια σε ακραία φαινόμενα βίας έχει φέρει αποτέλεσμα όπως μαρτυρά περίτρανα η εικόνα της Τούμπας σε ευρωπαϊκά και ματς υψηλής επικινδυνότητας. Αυτό, όμως, δεν αναγνωρίζεται και συνεχίζεται η προσπάθεια σπίλωσης των οπαδών του ΠΑΟΚ. Το αποκορύφωμα είναι κατάπτυστα πρωτοσέλιδα που αποθεώνουν την αστυνομική αυθαιρεσία και γυρνάνε την χώρα στις εποχές όπου επιβραβεύεται η δράση των καταδοτών. Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά αποσκοπούν στο γενικότερο εκφοβισμό του κόσμου ή αν απλά τους ενοχλεί η συσπείρωση και η δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν πρόκειται να καμφθεί η αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών μας και ότι δεν πρόκειται να λυγίσουμε όσο και αν μας πιέσουν. Σε περίπτωση που δεν δικαιωθούν οι οπαδοί μας και συνεχιστεί αυτό το κυνήγι μαγισσών προς τον κόσμο και την ομάδα του ΠΑΟΚ οι αντιδράσεις θα είναι άμεσες και γενικευμένες.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!!

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΕ!!!! ''Μπράβο στην αστυνομία'' από τον μεγαλύτερο υποκινητή της βίας. Από αυτό το ερπετό που όταν ήταν πρόεδρος της γειτονιάς έκανε την πόλη μπουρδέλο με τις εμπρηστικές δηλώσεις του.
Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος. Η επικοινωνιακή πολιτική της παε ΠΑΟΚ είναι για παιδικά πάρτυ. Αντί να τους στείλουν στις τρύπες τους εκεί όπου πραγματικά ανήκουν, κάθονται και ανέχονται όλους τους μαλάκες που ξεφτιλίζουν καθημερινώς την ομάδα και τους οπαδούς της, και περιμένουμε ''απαντήσεις'' από τους ''ρεπόρτερ'' του ΠΑΟΚ. Αλλάξτε μυαλά πριν να 'ναι αργά....

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, γιατί μόνο αυτοί μπαίνουν στα κελιά.

ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ αριανός ΔΕΝ γίνεται αλλιώς και μια ζωή των μπάτσων ΚΟΛΛΗΤΟΣ

Και για να μην ξεχνιόμαστε:





με νέο φυντάνι δήμαρχο τον Γκιουλέκα (που θα βγει γιατί εμείς στ' αρχίδια μας όλα αυτά, αλλά μετά κλαιγόμαστε) που η πρώτη ανακοίνωση σαν υποψήφιος αφορούσε την ομάδα-γειτονιά και την ΔΕΘ. Πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Μ.Μ.Ε. , ο οποίος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ερπετική προπαγάνδα στα τοπικα μμε της θεσ/νικης.


Κ σε μας το επικοινωνιακό κομμάτι το χειρίζονται παιδάκια.... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

ΥΓ: μεγάλη αλητεία και από τον άλλον υποκινητή της βίας τον μουστάκια , ο οποίος ευθύνεται στο μεγαλύτερο βαθμό για την οπαδική αποβλάκωση της νέας γενιάς. Την ώρα που η ΠΑΕ λογοδοτεί στην UEFA , αυτός έβαλε πρωτοσέλιδο στιγμιότυπα της εκδρομής , λες και δεν ξέρει και ο τελευταίος κάτοικος αυτής της χώρας πόσο ωραία περάσαμε. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ σ αυτους που μας χτυπάνε!!!!