Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΗΔΟΝΗΣ....

Την προηγούμενη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια πρόκριση στο σπίτι του. Μια πρόκριση που έκανε περήφανους όλους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Μια πρόκριση που θα γεννήσει χιλιάδες νέα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ.


Πάνω απ' όλα όμως, μια πρόκριση- ανταμοιβή για τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ που ήτανε στην Πόλη. Έναν ΛΑΟ που δείδαξε ΠΑΟΚ, έναν ΛΑΟ από τα παλιά, έναν ΛΑΟ - νέα γενιά γεμάτη υποσχέσεις....
Επίσης για μια ακόμη φορά κατάλαβαν όλοι τί σημαίνει ''ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ'' καθώς η Θεσσαλονίκη γκρεμίστηκε από την ιαχή ''ΓΚΟΟΟΟΛ'' και τα πανυγήρια σε κάθε σπιτικό.
Την Κυριακή η ομάδα μας κέρδισε τις Σέρρες στην Τούμπα με σκορ 3-2 και παρά τα όποια αμυντικά λάθη δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα και φέτος.
Το Σάββατο, περάσαμε καταπληκτικά στον Ποταμό Επανομής, στο πάρτυ που έγινε θεσμός πλέον και που φέτος το οργάνωσε το EAST SIDE. Ήταν ένα ξέσπασμα μετά το ζόρικο καλοκαίρι που περάσαμε και την μεγάλη εκδρομή στην Πόλη.Ευχαριστούμε όλα τα αδέρφια που μας έκαναν την τιμή και παραβρέθηκαν.
Επόμενο ραντεβού στην Τρίπολη.

ΥΓ1. Η γκολάρα και ο πανυγηρισμός του Μούσλι θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μας.

ΥΓ2. Μετά τον Πέτζα στο μπάσκετ υπάρχει και το αντίστοιχο παράδειγμα στο ποδόσφαιρο και λέγεται Βιερίνια. Συνέχισε να μας μαγέυεις!!!!

ΥΓ3. Είπαμε όχι στην προσωπολατρεία, αλλά για σένα δεν ισχύει. Για ακόμη μία φορά, μεγάλε ποδοσφαιριστή, που διδάσκεις στην Ελλάδα πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο, που αφιέρωσες την νίκη σε όλο τον κόσμο της μίζερης αυτής χώρας που ήθελε να σε απελάσει πριν 2 χρόνια επειδή κοπάνησες τον φλώρο του γαύρου, που έκανες τους ΑΡΔ που ήθελαν να σε διώξουν επειδή είσαι αργός και δεν ταιριάζεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να σε υμνούν, για ακόμη μια φορά λοιπόν, σ' ευχαριστούμε ΤΕΡΑΣΤΙΕ PABLO GARCIA που υπάρχεις !!!!

ΥΓ4. Πάρτε το δελτίο του αμπουμπακάρι και βάλτε το στον πάτο του που θέλει να παίξει και στον ΠΑΟΚ. Ο πιο άθλιος-άμπαλος αντίπαλος που έπαιξε τον Γκαρσία τόσο βρώμικα.

ΥΓ5. Ένα μπράβο στον Παπάζογλου για την συνεχή βελτίωσή του. Παρόλο που σε 3 ματς έχουμε χάσει τα άχαστα, οι ξερόλες θέλαν να κρεμάσουν τον ψηλό στον λευκό πύργο για το γκολ που δεν έβαλε. Η Τούμπα είναι το crash test για οποιοδήποτε θέλει να παίξει ποδόσφαιρο σε μεγάλη ομάδα. Ή τα μπινελίκια της σε παίρνουν από κάτω και παίζεις στην ομάδα του χωριού σου, ή συνεχίζεις πειζμωμένος και την κάνεις να σε χειροκροτήσει. Συνέχισε έτσι ψηλέ και μεις αχάριστοι δεν είμαστε.

ΥΓ6. Το γράψαμε πέρσι το γράφουμε και φέτος για τελευταία φορά. Τέλος στους τρέντηδες που πετάνε τα μπουκάλια από 50 μέτρα ύψος. Πλέον μόνο με πράξεις καταλαβαίνουν. Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα όποιον πίασουμε θα τον πετάξουμε στο γήπεδο από το ίδιο ύψος. Και αυτόν και την γκόμενά του και το κινητό του. Και άμα βάλουμε καλάθι θα πανυγηρίσουμε.... Όταν ανάβει κανάς πυρσός μουγκρίζετε σα βόδια ρε ξεφτίλες, τα μπουκάλια που τραυματίζουν κόσμο δε σας πειράζουν.

ΥΓ7. Φωτογραφίες προσεχώς

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010




Για όσους δε γνωρίζουν

1. Με Αστική Συγκοινωνία

  • Από Θεσσαλονίκη αναλόγως με τον τόπο κατοικίας σας θα επιβιβαστείτε σε κάποια λεωφορειακή γραμμή με προορισμό τον Α.Σ. ΙΚΕΑ. Στη συνέχεια θα μετεπιβιβαστείτε στην γραμμή Νο 69 με προορισμό την Επανομή.

2. Με Αυτοκίνητο (δες και χάρτη)

  • Από Θεσσαλονίκη θα πάρετε το δρόμο για Αεροδρόμιο. Στη συνέχεια μετά το αεροδρόμιο θα στρίψετε προς Πλαγιάρι-Επανομή. Θα διασχίσετε το Πλαγιάρι και στη συνέχεια θα βγείτε στην Επανομή. (ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ)

Στην είσοδο της Επανομής βρίσκεται ο ΣΦ. Πιο κάτω είναι η Εκκλησία. Ακολουθάτε τον δρόμο (όλο ευθεία) και θα βρείτε ένα σταυροδρόμι. Αριστερά κ μετα ευθεία μέχρι να βρείτε το εκκλησάκι. Αριστερά πάλι, θα βγείτε κεντρικό κ θα φτάσετε στα φανάρια. Θα ακολουθήσετε τον δρόμο κσε 3 χιλιόμετρα φτάνετε ποταμό.Μόλις τελειώσει η άσφαλτος αριστερά στα 200μ θα δείτε το δεύτερο beach bar (BA-BA ).

Όσοι έρθουν με αστικό, να κατέβουν στον ΣΦ, θα τους πάμε εμείς



Από μεριά της Χαλκιδικής, θα μπείτε απο Καλλικράτεια-Ν.Ηράκλεια ή Μεσημέρι