Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Παγκόσμιο Συνέδριο Φίλων ΠΑΟΚ Λεπτοκαρυά 26/06/2010


Το Σάββατο 26/06/2010 στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο συνέδριο των συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Οι ομόφωνες αποφάσεις που πάρθηκαν από τους 67 συνδέσμους που βρέθηκαν στο συνέδριο είναι οι ακόλουθες:

-) Δημιουργία κοινού ταμείου, όπου ο κάθε σύνδεσμος θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει συγκεκριμένο ποσό μηνιαίως σε λογαριασμό τραπέζης που θα αποσταλεί με SMS σε όλους τους εκπροσώπους των συνδέσμων, με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη οργάνωση της κερκίδας και άλλα θέματα που αφορούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ

-) Δημιουργία πανό διαμαρτυρίας (πχ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ) που θα τοποθετούνται σε κάθε αγωνιστική στην Θύρα 5 και το περιεχόμενό τους θα είναι ανάλογο με την εκάστοτε περίσταση.

-) Μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας στο τμήμα του Χάντμπολ και γενικά μαζική στήριξη στα τμήματα του ερασιτέχνη.

-) Δημιουργία συνομοσπονδιών στους συνδέσμους της επαρχίας ανά γεωγραφικό διαμέρισμα και ανάδειξη εκπροσώπου που θα κάνει την επικοινωνία των συνδέσμων της Θεσσαλονίκης με αυτούς της επαρχίας πολύ πιο εύκολη.

-) Ιδεολογικό υπόβαθρο: Τέλος στην προσωπολατρία, επευφημούμε τους παίχτες της ομάδας μας με ένα ζεστό χειροκρότημα και όχι με ιαχές των ονομάτων τους. Η μόνη λέξη που πρέπει να βγαίνει από το στόμα μας είναι ΠΑΟΚ.

-) Ευρωπαϊκοί αγώνες: στους εκτός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ θα είναι ένα το πανό που θα κρεμαστεί και θα αντιπροσωπεύει τους συνδέσμους και αυτό θα γίνει γνωστό στο πρώτο επίσημο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

-) Το φαινόμενο των τζαμπαζήδων έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό σε όλες τις θύρες του γηπέδου, αλλά σας υποσχόμαστε ότι θα παρθούν ακόμη πιο δραστικά μέτρα.

-) Τράπεζα αίματος, είναι ένα θέμα που θα υλοποιηθεί πολύ σύντομα σε ένα από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

-) Η δημιουργία ραδιοφωνικής εκπομπής από καθαρούς συνδεσμίτες που σκοπός της θα είναι η επίσημη στάση του οπαδικού κινήματος.

ΥΓ. Η συζήτηση εστιάστηκε και στην καλύτερη οργάνωση της κερκίδας αλλά είναι σχέδια που θα φανούν με πράξεις στην διάρκεια της ερχόμενης σεζόν. E-mail: info@paokpolichni.gr & info@paok-triandria.com

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΦ ΠΑΟΚ
Οι ΣΦ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν ότι το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο Olympia Bay στην Λεπτοκαρυά. Για την καλύτερη οργάνωση του συνεδρίου παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των συνδέσμων να δηλώσουν τη συμμετοχή 2 μελών που θα τους εκπροσωπήσουν στο τηλέφωνο 6979422371.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κο Συλβιάδη Γιώργο για την παραχώρηση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ

Με αφορμή κάποια πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν τελευταία και έδωσαν την ευκαιρία στον κάθε σχετικό και άσχετο να εκφέρει άποψη αναπαράγοντας ψέματα, μισές αλήθειες και ανακρίβειες, αποφασίσαμε σαν συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ να πάρουμε θέση για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Μετά τη διεξαγωγή του final 4 του χάντμπολ στη Λαμία γίναμε μάρτυρες μίας συντονισμένης προσπάθειας από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ που παρουσιάσανε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σαν κανίβαλους που πήγανε στη Λαμία για να ρημάξουν την πόλη και άλλα τέτοια όμορφα. Η αλήθεια βέβαια είναι πολύ διαφορετική, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν πειράξανε ΚΑΜΙΑ ξένη περιουσία και μάλιστα αποδείξανε ότι σεβάστηκαν την ομάδα γιατί μέσα στο γήπεδο περιμένανε ήσυχα και φρόνιμα μέχρι τελευταία στιγμή να γίνει ο αγώνας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, μερικοί ανακάλυψαν το 2010 κάτι που είναι πασίγνωστο εδώ και δεκαετίες, δηλαδή ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πηγαίνουνε μόνοι τους στα εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να αναγκάζουν το κράτος (σε μία τρομερά δύσκολη οικονομική περίοδο) να επιβαρύνεται με τα υπέρογκα έξοδα που συνεπάγονται οι αστυνομικές συνοδείες. Αν είναι δυνατόν για ένα ταξίδι 200-300 ανθρώπων να γεμίζουν οι δρόμοι με αστυνομικούς για να καλύψουν την ανασφάλεια κάποιων νεόκοπων φιλάθλων που χωρίς αστυνομία δεν μπορούνε να πάνε ούτε για κατούρημα.

Η παραπληροφόρηση και η συκοφάντηση είχε σαν αποτέλεσμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια να δικαστούνε και τελικά να καταδικαστούνε με τυπικές διαδικασίες αφού έπρεπε να αποδειχτεί ότι λειτουργούνε οι θεσμοί. Τι και αν όλοι συνελήφθησαν σε άσχετα μέρη με τα επεισόδια, τι και αν όλοι είχανε λευκό ποινικό μητρώο, όλα είχανε προαποφασιστεί.

Ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε στους συνταξιούχους και πνευματικά ανάπηρους που κυκλοφορούνε ολημερίς και ολονυχτίς στις ανοιχτές γραμμές των αθλητικών ραδιοφωνικών εκπομπών της Θεσσαλονίκης. Η ημιμάθεια, η ασχετοσύνη, η άγνοια και η ευκολία με την οποία τσουβαλιάζουνε κόσμο έχει καταντήσει εκνευριστική και δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι. Τελευταία έχουν βρει συμπαραστάτες και στο ίντερνετ όπου διάφοροι τύποι, πίσω από την ανωνυμία και την ασφάλεια που τους παρέχει η οθόνη του υπολογιστή τους τολμάνε να αποδώσουν ψευδείς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί οι άσχετοι των ραδιοφώνων και του ίντερνετ δημιουργούνε και καλλιεργούνε κλίμα και τους παίρνουν σοβαρά, την ώρα που θα έπρεπε να αγνοούνται παντελώς.

Το άλλο θέμα που μας απασχόλησε είναι το ζήτημα με τον ΟΠΑΠ. Αν το κράτος θέλει να μην δίνει λεφτά στις ΠΑΕ και γενικά στον επαγγελματικό αθλητισμό, τότε πολύ καλά θα κάνει και θα είμαστε οι πρώτοι που θα το επικροτήσουμε γιατί δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με το δημόσιο και τη διαπλοκή που εκφράζει. Επειδή όμως ένα χρόνο πριν δόθηκαν λεφτά για το γήπεδο της Καλλιθέας και του Πανθρακικού, επειδή λίγα χρόνια πριν ο δικηγόρος του δημοσίου έχασε το δρόμο για τα δικαστήρια όταν εκδικαζότανε η υπαγωγή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο άρθρο 44, επειδή λίγα χρόνια πριν για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας και πιθανότατα και του πλανήτη Γη οι υπάλληλοι μίας ανώνυμης εταιρίας - ποδοσφαιριστές χάσανε τα δεδουλευμένα λεφτά τους με τις κρατικές ευλογίες (περίπτωση ΠΑΕ Αρη Θεσσαλονίκης), έχουμε κάθε λόγο και κάθε δίκαιο να απαιτούμε να ικανοποιηθεί το αίτημα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Σε διαφορετική περίπτωση , ο πόλεμος που θα γνωρίσει ο ΟΠΑΠ από τον κόσμο του ΠΑΟΚ την κρίσιμη περίοδο του Mundial δεν θα έχει προηγούμενο. Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση και να μην αφήνει τίποτα που βλάπτει τον ΠΑΟΚ να μένει αναπάντητο.

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EAST SIDE: ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΑΣ....

Έχουμε μάθει στην ζωή μας να σεβόμαστε το έργο του κάθε ανθρώπου και να αγωνιζόμαστε για το δίκιο. Ανθρώπους της εκκλησίας που βοήθησαν συνανθρώπους μας για να ξεφύγουν από τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα όπως η μάστιγα των ναρκωτικών, η ανεργία, η φτώχια, θα πρέπει να τους στηρίζουμε. Ο παπα-Χρήστος φέρνει με την κοινωνική του συναναστροφή το κοινωνικό και πνευματικό έργο της εκκλησίας στον λαό. Ο παπα-Χρήστος είναι ένας από εμάς. Εάν ,λοιπόν, δεν συνάδει με την κοινωνική ζωή του ιερέα η παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων , τότε δεν συνάδει και η ενασχόληση της εκκλησίας με χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, για να είμαστε και επίκαιροι (βλέπε άνθιμος, βατοπέδι, κτλ)
Ο παπα-Χρήστος τιμωρείται για την αγάπη του για το μεγαλύτερο λαϊκό αθλητικό σωματείο και ταυτίστηκε με τους χιλιάδες οπαδούς μιας ομάδας που εκπροσωπεί την ζωντανή ιστορία των Ελλήνων προσφύγων της Κωνσταντινούπολης.
Η ενέργεια των μητροπολιτών Θεσσαλονίκης και Κασσανδρείας θυμίζει την λογική του πενταγώνου που προσπαθεί να περικυκλώσει το τετράγωνο…..
Εμείς θα ‘μαστε πάντα εκεί για να άρουμε τον αποκλεισμό του δικού μας παπά από την παρακολούθηση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας και θα συνεχίσουμε να τον καλωσορίζουμε στην ΚΕΡΚΙΔΑ και στην ΚΑΡΔΙΑ μας!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑ , ΠΑΠΑ ……

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ EAST SIDE,
Θέρμης, Επανομής, Ν.Μηχανιώνας, Περαίας

Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΟ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, ανακοινώνει στα παλιά και νέα μέλη του, ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τα πέταλα (Θύρα 4 κ Θύρα 7) θα προσφέρονται στο ποσό των 180 ευρώ.

Η διαφορά των 20 ευρώ θα καλυφθεί από το ταμείο του συνδέσμου.

Η προσφορά ισχύει έως και την 30/6/2010


Β.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 31 ΕΠΑΝΟΜΗ

Τηλ επικ: 6983700918

E-mail: paokepanomi@yahoo.gr

Ώρες λειτουργίας: 19:00 – 23:00


ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ... ΝΙΩΘΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ...

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ....

Πρώτα απ' όλα θέλουμε να δηλώσουμε την αμέρηστη συμπαράσταση στα αθώα αδέλφια μας που για ακόμη μία φορά είναι κλεισμένα μέσα σ' ένα κελί
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....
Έπειτα, να τονίσουμε ότι θεωρούμε γελοία την απόφαση που σχεδιάζουν να πάρουν τα όργανα της πολιτείας για τον αποκλεισμό της ομάδας χάντμπολ από το F4, για επεισόδια που έγιναν μακριά από το γήπεδο....
Και τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' αυτό το μπουρ@@λο που λέγεται κράτος γιατί μας βοήθησε να συσπειρωθούμε και να γίνουμε μια γροθιά σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως ο εχθρός δεν είναι ο οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει αντίθετη άποψη από την πλειοψηφία... Ο Εχθρός ήταν είναι και θα είναι το ΠΟΚ, οι δορυφόροι του και η πολιτεία με τους γενίτσαρούς της....
Δεν πέρασαν 5 χρόνια από τότε που η πολιτεία έδωσε 10 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει το σκέπαστρο από λαμαρίνα... που άνοιγε για το καλό του ΠΑΟΚ (ντεμέκ) την Εθνική Τράπεζα, Κυριακή....
Ούτε ένα ευρώ στον ΟΠΑΠ !!!!! Έξω οι διαφημίσεις του από τον ΝΑΟ!!!!ΥΓ: Και για να μην ξεχνιόμαστε:Από δημοσιογραφικό blog

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. έκοψε την χορηγία για την ανακατασκευή των έργων της Τούμπας, με πρόφαση τα επεισόδια που έγιναν στη Λαμία μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε και από τι ανθρώπους αποτελείται η ΟΠΑΠ Α.Ε. αφού μας αναγκάζει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.
Ο γενικός γραμματέας, υπεύθυνος για τη Βόρεια Ελλάδα στη συγκεκριμένη εταιρία, κ. Στέφανος Ανθεμίδης, δύο ημέρες πριν τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ Άρης και Παναθηναϊκού, παρέστη σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ΠΑΕ Άρης για την παρουσίαση των χορηγών της., πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «φέρε μας το κύπελλο στον πύργο τον λευκό». Πληροφορίες για την ποιότητα της φωνής του δεν έφτασαν στα αυτιά μας, όμως είναι άξιο απορίας, πως ένα στέλεχος κρατικής εταιρίας μονοπωλιακού καθεστώτος μάλιστα, λειτουργεί κατ αυτόν τον τρόπο κάνοντας δημόσιες σχέσεις χείριστου επιπέδου.