Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ !!!!


Ο Πρώτος Ύμνος του ΠΑΟΚ


Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΜΑΪΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΟΚ

Χθες η ομάδα μας κέρδισε 4-1 τον Εργοτέλη μέσα στην Τούμπα, μέσα σε μια πολύ καλή οπαδική ατμόσφαιρα με ευρηματικά συνθήματα και φωνή που μόνο ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ μπορεί να έχει. Ήταν μια καλή προπόνηση για τα παιχνίδια που έρχονται και είναι τα εξής:

1η αγωνιστική 28/4
άεκ - ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική 02/5
ΠΑΟΚ - άρης

3η αγωνιστική 05/5
ΠΑΟΚ - ολυμπιακός

4η αγωνιστική 09/5
ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική 12/5
ΠΑΟΚ - άεκ

6η αγωνιστική 16/5
άρης - ΠΑΟΚ

Ενημερώνουμε στα μέλη μας ότι ξεκίνησαν οι προεγγραφές για τα διαρκείας των play-off έως και την Πέμπτη 22/4. Τα μέλη πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία του Συνδέσμου τα διαρκείας της κανονικής περιόδου. Όσα δεν είχαν πάρει πρέπει να φέρουν την ταυτότητά τους.

Στο μπάσκετ η ομάδα μας κέρδισε με 73 - 90 την άεκ εκτός έδρας. Το ότι εχουμε ένα πολύ καλό σύνολο το ξέραμε από την αρχή. Η πολύ καλή, όμως, φόρμα στην οποία βρισκόμστε μας δίνει το δικαίωμα να περιμένουμε πάρα πολλά στα play-off.

Ο ΜΑΪΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΟΚ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ....

ΥΓ1: Σαν East Side περιμένουμε πως και πως τα play-off για το νέο στολίδι που θα εμφανιστεί στον ΝΑΟ....

ΥΓ2: Κλήθηκε σε απολογία ο Pablo Garcia από την ΕΠΟ για δηλώσεις που έκανε πριν από ένα μήνα. Πετάξτε τον σταυρό απ' το χέρι και πάρτε καμιά σπάθα γιατί δεν γίνεται αλλιώς...

ΥΓ3: Η νέα μόδα που εμφανίστηκε τελευταία στην Τούμπα θα κοπεί μαχαίρι. Αν θέλετε να ρίχνετε βολές να πάτε σε καμιά παιδική χαρά. Γιατί ρε τσόμπανοι όταν ρίχνετε μπουκάλια προσπαθώντας να πετύχετε τα βαρέλια , εκείνη την ώρα βρίσκονται συνοπαδοί σας που ξεκρεμάνε τα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΠΑΝΙΑ , και που ήρθαν ώρες πριν από σας για να τα κρεμάσουν. Γιατί γι' αυτούς είναι τρόπος ζωής κάθε Κυριακή....

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ !!!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ !!!! ΕΝΑΣ ΣΥNANΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ !!!! ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ.