Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ευχαριστούμε όλο τον ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ κόσμο που ήρθε στη γιορτή μας. Για δέυτερη χρονιά περάσαμε μια βραδιά γεμάτη ΠΑΟΚ,ποτό και μουσική μαζί με τ' αδέρφια που ήρθαν απ' όλη την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Πλέον οι μπαταρίες γέμισαν και είμαστε έτοιμοι για την νέα αγωνιστική σεζόν.

ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009

PAOK SUMMER PARTY Vol. 2Όπως πέρσι, έτσι και φέτος σας περιμένουμε στο beach bar BA-BA, στον Ποταμό Επανομής για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ΠΑΟΚ !!!

25/7 Σάββατο , Ώρα 22:00

PAOK SUMMER PARTY vol. 2Με τιμή,
ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

ΥΓ. Τιμές: μπύρα 2€, ποτό 4€Για όσους δε γνωρίζουν

1. Με Αστική Συγκοινωνία

  • Από Θεσσαλονίκη αναλόγως με τον τόπο κατοικίας σας θα επιβιβαστείτε σε κάποια λεωφορειακή γραμμή (ενδεικτικά Νο 2, 3, 88) με προορισμό τον Α.Σ. ΙΚΕΑ. Στη συνέχεια θα μετεπιβιβαστείτε στην γραμμή Νο 69 με προορισμό την Επανομή.

2. Με Αυτοκίνητο (δες και χάρτη)

  • Από Θεσσαλονίκη θα πάρετε το δρόμο για Αεροδρόμιο. Στη συνέχεια μετά το αεροδρόμιο θα στρίψετε προς Πλαγιάρι-Επανομή. Θα διασχίσετε το Πλαγιάρι και στη συνέχεια θα βγείτε στην Επανομή. (ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ)

Στην είσοδο της Επανομής βρίσκεται ο ΣΦ. Πιο κάτω είναι η Εκκλησία. Ακολουθάτε τον δρόμο (όλο ευθεία) και θα βρείτε ένα σταυροδρόμι. Αριστερά κ μετα ευθεία μέχρι να βρείτε το εκκλησάκι. Αριστερά πάλι, θα βγείτε κεντρικό κ θα φτάσετε στα φανάρια. Θα ακολουθήσετε τον δρόμο κσε 3 χιλιόμετρα φτάνετε ποταμό.Μόλις τελειώσει η άσφαλτος αριστερά στα 200μ θα δείτε το δεύτερο beach bar (BA-BA ).

Όσοι έρθουν με αστικό, να κατέβουν στον ΣΦ, θα τους πάμε εμείς
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009

SOLD OUT !!!

Your dream is our reality

''Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, που ανέρχονται στα 21.100.

Το δ.σ. της ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, που για πολλοστή φορά απέδειξαν ότι είναι συμμέτοχοι στην αναγέννηση του Π.Α.Ο.Κ. σε όλα τα επίπεδα.'' paokfc.gr

Άλλοι κάνουν sold out στα διαρκείας και άλλοι στα .... σπρέι

Γιατί όπως κ να το κάνουμε ...

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!


Όπως λέει ο σοφός λαός '' η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται''. Αν κρίνουμε απο το κλίμα της πρώτης προπόνησης τότε η χρονιά θα είναι εκπληκτική...

Γιατί έτσι απλά ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !!!!!
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ (EAST SIDE)

EAST SIDE (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ)

2 Ιουλίου 2009

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ Μηχανιώνας, Επανομής, Θέρμης, Περαίας, για την καλύτερη μετάδοση του συνδεσμιακού κινήματος αλλά και την συνεργασία με τον αγαπημένο μας σύλλογο, αποφάσισαν από κοινού την δημιουργία μιας ακόμη ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ ενωτικής κίνησης με την ονομασία ''EAST SIDE'' (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ).
Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία των συνδέσμων.

ΥΓ. Η αυτονομία των συνδέσμων παραμένει ως έχει.
Με τιμή

ΣΦ ΠΑΟΚ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ,ΕΠΑΝΟΜΗΣ,ΘΕΡΜΗΣ,ΠΕΡΑΙΑΣ