Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!



Με το δεξί τελείωσε η προηγούμενη εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ μας, με το δεξί μπήκε η καινούρια. Στο ποδόσφαιρο, η ομάδα μας νίκησε 2-0 τον Άγιαξ της Ηπείρου, με δύο όμορφα γκολ των ακραίων αμυντικών μας (Λίνο,Αραμπατζής).
Στο μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ βγήκε πρώτος στο τουρνουά της Κύπρου νικώντας και τους 3 αντιπάλους της: ΠΑΟΚ- ΑΕΚ Λάρνακας 78-56 , ΠΑΟΚ - Απόλλων Λεμεσού 84-59 , ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου 77-69.
Η σημαντικότερη, όμως, επιτυχία, ήρθε από τα παιδιά του βόλλευ, τα οποία κέρδισαν μέσα στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό με 2-3 σετ. (22-25, 21-25, 25-21, 25-19, 16-18). Πρέπει να στηρίξουμε και αυτό το τμήμα γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, όπως κάναμε και με το χάντμπολ.
Έτσι όπως ξεκίνησε η εβδομάδα έτσι πρέπει να τελειώσει. Την Κυριακή υπάρχει ΜΟΝΟ η νίκη στο ΟΑΚΑ. Τίποτε άλλο. Η ομάδα χρωστάει πολλά στον κόσμο της και θα αρχίσει να ξεχρεώνει με το διπλό μέσα στην Αθήνα.


ΥΓ1: πολύ καλή κερκίδα το Σάββατο. Ειδικά το αμπαλαέα διδάσκει στους υπόλοιπους την πραγματική οργάνωση κερκίδας...

ΥΓ2
:
αυτός ο μεγάλος παίκτης με τόσες παραστάσεις έδειξε τον ποδοσφαιρικό του εγωϊσμό όταν όλοι τον είχαν για διωξιμο. Σεμινάριο ποδοσφαιρικής ευφυίας στη θέση του αμυντικού χαφ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. (έχουμε κι εμείς τα κολήμματά μας)

ΥΓ3
: ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους οπαδούς των Ιωαννίνων, στη ομάδα τους, καθώς και στους διαιτητές της αναμέτρησης. Όταν οι κομπλεξικοί και οι ανύπαρκτοι δείχνουν το μίσος που τρέφουν απέναντι στον ΠΑΟΚ, μή καταθέτοντας στεφάνι την ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ που χάθηκαν τα παιδιά, οι άλλοι απλά παραδίδουν μαθήματα ήθους δύο βδομάδες αργότερα...



Δεν υπάρχουν σχόλια: